sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2021. december 04. 13:24 - SzerzoiJogvedettTartalom

Robert Downey Jr. Vasemberét legyőzi Sherlock Holmes? - Az ötödik évadban visszatér Benedict Cumberbatch detektíve?

robert-downey-jr.jpg

Sziasztok! Külföldön megint terjednek a hírek, miszerint Robert Downey Jr. továbbra is hatalmas lehetőségeket lát Sherlock Holmes-ban. Szerinte kedvenc nyomozónkra a Marvel Universum-hoz hasonló vagy még annál is nagyobb világot lehetne építeni. Állítólag a hollywoodi sztár jobban szeretné, ha inkább Sherlock Holmes megformálásáért lenne emlékezetes a Vasember helyett. Minden esetre Robert Downey Jr. kétségtelenül remek színész és majd kiderül grandiózus tervei mennyire sikerülnek.

Benedict Cumberbatch visszatér Sherlock szerepében?

benedict-cumberbatch-sherlocked.jpg

Újra online cikkek jelentek meg külföldön, miszerint Benedict Cumberbatch visszatér Sherlock szerepében, mely világhírűvé tette őt. Bár bennfentes információnk nincs, de mivel nem szeretnénk csalódást okozó hírt terjeszteni, mi az írásoktól függetlenül szeretnénk az erre várakozó rajongókat megkérni arra, hogy egyenlőre ne tápláljanak hiú reményeket. Hivatalos bejelentés még nem érkezett a BBC Sherlock folytatásáról, az erről szóló híradások clickbait cikkek, azaz kattintásvadász írások, melyek évekkel ezelőtti nyilatkozatokból lettek összeállítva. Ezenkívül a BBC feladta a sorozathoz készített honlapokat. Sherlock Dedukciós blogján régóta már egy magándetektív iroda hirdeti szolgáltatásait. John H. Watson blogján a design élvezhetetlen és se új bejegyzés nincs, se a biztonságos https:// eléréssel nem látták el az oldalt. Ezenkívül aki az IDNB-n körülnéz láthatja, hogy mind az írók Steven Moffat és Mark Gatiss, mind a színészek biztosan más proukciókban dolgoznak a közeljövőben. Mindezek egyenlőre nem arra utalnak, hogy hamarosan lázas előkészületek lennének a folytatáshoz. Azt se feledjük, hogy bár a sorozat történetében voltak hosszabb szünetek, de sosem ennyire hosszú, mint a negyedik évad óta. A negyedik évadban Mary Watson búcsúszavai a híres londoni detektívről és haverjáról John Watson-ról pedig tekinthetők a sorozat lezárásnak.

Azonban nálunk, a Magyar Sherlock Holmes Club-nál a játszma folytatódik. 

Utóirat: Örömmel jelentjük, hogy Drew McVety amerikai színész, akivel interjút készítettünk nagy sikerrel játszik New Yorkban "A Sherlock Carol" című színdarabban. Ezúton is gratulálunk neki. 

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása