sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. január 17. 18:38 - SzerzoiJogvedettTartalom

KLUBKÖNYV ÉS KLUBKÁRTYÁK

Sziasztok!

Mint korábban ígértük idén terveztük a Klubkönyvünk cseréjét. Hat darab csodálatos Klubkönyvvel bővült klubunk. Ebből egy-kettő a klubügyek vezetésére, a többi, meg a tervezett Magyar Sherlock Holmes Kiállításra szánt tárgyak - fényképes, sorszámos és leírásos - katalógizálásának megkezdéséhez fog szolgálni. A címereinkkel ellátott, egyedi Klubkönyveket nagyra becsült grafikusművészünk és VIP tagunk Sváb József tervezte.

klubkonyv.jpg

Szintén Sváb úr tervezett nekünk névjegy-, 2022-es naptár- és Diogenes Club kártyákat. Névjegykártyákból angol meg magyar verziókat is. (Angol azért kell, mert külföldön elismertebbek vagyunk és több külhoni Sherlock Holmes társasággal ápolunk jó kapcsolatot, míg Twitter követőink száma 570 felett.)

A képen talán nem túl jól kivehető, de stócokban állnak, kellően sok van belőlük. Meg többféle verzió. Mindezeket itt lehet megtekinteni:

klubkartyak.jpg

A kis Sherlock Holmes minatűrök (angol kitűző, Sherlock Holmes szobor, a detektívről készült kis porcelán gyűszű, meg a dombormű) SherlockExtra tulajdona. (A kitűző kivételével mind Londonból származik, előbbi valószínűleg kínai gyártású.) Viszont a Jeremy Brett-es kártyanaptárakat (alulról a második sor) Ti is ingyen letölthetitek magyarul vagy angolul egy Jeremy Brett-es falinaptárral együtt, itt->>> 2022-es naptárak

sherlock-angol-naptar-2022.jpg

Klubnaptárainkat, névjegykártyáinkat és újdonsült klubkártyáinkat szintén Sváb József tervezte. (Technikai okoból VIP kártyáinkat is cserélni tervezzük.)

Köszönjük szépen a Művész Úr csodálatos munkáit!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club 

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása