sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. március 17. 22:54 - SzerzoiJogvedettTartalom

CSOMAGKÜLDÉS ÉS LEVÉLKÜLDÉS

csomagkuldes.jpg

Tisztelt Érdeklődők!

A Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club ismét el-elfogad küldeményeket (, méghozzá Budapesten, Erzsébetváros és Terézváros különböző pontjain). Küldeményeket nem a rendezvényhelyszínünkre a Deák Ferenc Könyvtárba, hanem az alábbi elérhetőségekre lehet küldeni:

PACKETA PONT

    Terézváros, (06. ker.) VI. kerület:

    Címzett: Sherlock Club

    1067, Budapest, Jókai tér 7.

    Istria Tours

    (ID 4612)

FOXPOST AUTOMATA

    Erzsébetváros, (07. ker.) VII. kerület:

    Címzett: Sherlock Club

    1072, Budapest, Klauzál utca 16.

    (HU1001 számú kültéri automata - Greenpoint 7)

Postai küldemény eljutattása is lehetséges hozzánk.

További fontos tudnivalók az alábbi kép alatt!

csomagkuldes.jpg

FONTOS TUDNIVALÓK:

Szívesen fogadunk olyan Sherlock Holmes tárgyakat, amikből a felajánlónak több példánya van, illetve már megviselt és tulajdonosa nem tart igényt rá, esetleg elavult (pl: pc játék). Fogadjuk akkor is, ha birtokosa örökölte, de nem tud mit kezdeni vele. Igen örülünk saját munkáknak (pl: rajzoknak, szobroknak, egyéb kézműves dísztárgyaknak is.) Az így nekünk küldött tárgyak nem foglalják feleslegesen a helyet, nem gyűjtik a port és kukába sem kerülnek. Klubunk fel tudja használni a felajánlásokat és minden beérkező sherlockian tárgynak jó helye lesz, akár klubéletünkben (pl: felolvasások, játékok, előadások stb.) vagy tervezett Sherlock Holmes kiállításunkon.

Egyéb tárgyi felajánlás is lehet?

Igen, jó állapotú víztiszta tárolódoboz, teás doboz, napszemüveg- vagy óratartó, illetve mini vitrin vagy képkeret is érdekel minket a tervezett Sherlock Holmes kiállításhoz.

Figyelem: A felajánlott küldeményekért illetve azok szállítási díjáért fizetni senkinek sem áll módunkban, így felajánlásokat csak és kizárólag önkéntes tárgyi adományként fogadjuk el. - Az adomány elküldésével az adományozó végleg lemond a tárgyról és nincs utólagos visszakérési joga.

Ha az adakozó igényli a beküldött tárgya(ka)t blogunkon és Facebook oldalunkon közzétesszük - ahogy a felajánló kívánja az ő teljes nevével vagy monogramjával, esetleg nicknevével együtt.

Csomagküldésről való online egyeztetéshez, illetve a csomag- vagy esetleg levélküldemény feladásához szükséges további információk elkéréséhez itt lehetséges kapcsolatfelvétel: ÜZENETKÜLDÉS

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása