sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2021. szeptember 14. 08:11 - SzerzoiJogvedettTartalom

JOHNNY DEEP FŐGONOSZ LESZ A SHERLOCK HOLMES 3. RÉSZÉBEN

SAJNOS EZ A HÍR AZ ÉVEK FOLYTÁN NEM NYERT TOVÁBBI MEGERŐSÍTÉST, FELMERÜLT RÓLA, HOGY ÁLHÍR. :-(

sherlock-johnny-deep-robert-downey.png

Friss hírek szerint Johnny Depp amerikai színész alakítja a főgonosz figuráját a Sherlock Holmes mozifilm folytatásában. A triológia eddigi részeiben eddig is tehetséges színművészek szerepeltek. A gonosz karaktereket 2009-ben Mark Strong (, mint Lord Henry Blackwood), míg 2011-ben Jared Harris (, utóbbi Professzor James Moriarty szerepében) alakították. Voltak akik találgattak ki lehet még a Baker Street-i detektív ellenfele Moriarty halála után, de az csupán tévhit, hogy Sherlock Holmes számára csak Moriarty professzor jutott ellenlábasként. Conan Doyle Kánonjában is több ellenség jelent meg, akár belőlük kiválasztott, akár a Sherlock Holmes 3. készítőinek fantáziájából felbukkanhat egy vagy több új ellenség. 

A filmet még mindig sok rejtély lengi körül. Egyenlőre nem tudni lesz-e alcíme, vagy megelégszenek az alkotók a Sherlock Holmes 3. elnevezéssel. Azt sem tudni biztosan, hogy Irene Adler (Rachel McAdams), Moriarty (Jared Harris) vagy Mycroft (Stephen Fry) újra szerepel-e a friss történetben, ám Johnny Deep szerződtetését maga Robert Downey Jr. akarta. 

Akár csak Johnny Deep, úgy Robert Downey szintén megélt nehezebb időket már és segíteni akar jó barátja Deep visszatérésében. Ez szép, emberi gesztus, ami illik Sherlock Holmes alakjához is, mivel Conan Doyle hőse, ha a helyzet úgy kívánta, akkor nem egyszer új esélyt adott megtévedt embereknek. Conan Doyle történetében a megbocsájtás, a hibák javításának lehetősége; az életről szóló fontos közlendő. Reméljük Robert Downey Jr. jó szándékát értékeli felemelni kivánt kollégája és a filmre is jó hatással lesz ez a humánus kezdet.

KAPCSOLÓDÓ OLDALUNK: TÉVHITEK SHERLOCK HOLMESRÓL

FORRÁS:
Ectopolis.hu - Johnny Depp bújik a harmadik Sherlock Holmes-film gonosztevőjének bőrébe

Megjegyzés: A képen nem a Sherlock Holmes 3. hivatalos plakátja látható. Johnny Deep karakterét a "Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya" című filmből kölcsönöztük.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása