sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. március 12. 04:55 - SzerzoiJogvedettTartalom

A NÉGYEK JELE NEKED OTTHONRA ÉS NEKÜNK A KIÁLLÍTÁSRA

negyek-jele.jpg

Kedves Sherlock Holmes Rajongók! Honlapjaink vezetése mellett dolgozunk a tervezett I. Magyar Sherlock Holmes kiállításra. Nagyon szépen köszönjük az eddigi felajánlásokat és a jövőbelieket. Az adományozók nevét itt a blogon, majd a kulturális eseményen is feltüntetjük, ha szeretnék. (Amennyiben Te is szívesen felajánlanál valamit itt vannak a részletek: Adományok)

Ezen az áhított rendezvényen nagyon sok ismerős tárggyal kedveskednénk Nektek. Viszont néha akad olyan sherlockian kincs, amit Ti is könnyen, olcsón elkészíthettek, ilyenkor ezek készítési módját szívesen megosztjuk veletek. Ez is olyan ingyenes szolgáltatás, amit örömmel kínálunk felétek.

Most A Négyek Jele ikonikus papírszeletéről van szó, mely minden sherlockian szíve számára kedves. KÖNYVJELZŐnek kiváló. Mi már két példányt csináltunk belőle. 

Elkészítés:

1, Töltsd le a képet!

Letöltési link:

https://sherlockian-sherlock.com/free-downloads/negyek-jele.jpg

2, Nyomtasd ki!

3, Fogj egy ollót vagy papírvágó szikét és vágd ki!

(A nagyítás mérete az ízléstől függ. Bár nyugodtan lehet sima fénymásoló papírt alkalmazni, mi 120 gramm/négyzetméterest vettünk igénybe, mert az keményebb.)

Ha a szélek kivágása nem sikerült tökéletesen ne aggódj! A Jeremy Brett féle Granada sorozat készítői sem csak egy kártyát használtak, hanem többet, eltérő szélekkel. A fenti kép a Négyek Jele epizódból van, míg az alsó promóképen a legendás Sherlock Holmes színész, Jeremy Brett más szélű papírszeletet tart a kezében. Elég csak figyelmesen megszemlélni.

sign-of-four.jpg

Bejegyzésünk végéhez érkeztünk. Reméljük ezzel is sikerült örömöt szereznünk nektek. Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánunk!

Kapcsolódó oldal: Jeremy Brett Sherlock Holmes kifestő

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása