sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. április 19. 07:16 - SzerzoiJogvedettTartalom

Kevin Norman: Sherlock kifestő

kevin-norman-sherlock-kifesto.jpg

Kedves Olvasóink! Szerettünk volna meglepetéssel szolgálni Nektek Húsvét alkalmából, a jókívánságainkon túl ("Kellemes Húsvéti Ünnepeket!" poszt). Viszont a tervezett ajándéknál találtunk sokkal jobbat, amit eddigi olvasói visszajelzéseitek alapján tudjuk, hogy imádni fogtok. Kissé ugyan késve adjuk át, de ennek oka, hogy nagyon friss és engedélyeztettük. Viszont biztosra vesszük; ez a szenzációs meglepetés kárpótol Titeket a kis várakozásért. Különösen a klasszikus Sherlock Holmes és Jeremy Brett rajongók számára lesz kedves.

Kevin Norman az amerikai Illionis állam Norridge falujában élő nagyszerű művész. Most vasárnap készítette el Jeremy Brett-es rajzát, amivel minket egyből elvarázsolt. Így engedélyét kértük, hogy itt a magyar blogukon és angol oldalunkon megjelentethessük képét. Örömünkre Kevin ma hajnalban megadta az engedélyt, ami nagy megtiszteltetés számunkra. Köszönjük szépen.

Mielőtt mutatjuk a kiváló alkotást előbb szeretnénk felhívni figyelmeteket Kevin Norman lenyűgöző Instagram oldalára, ahol mesés rajzait gyűjti. Köztük főleg szuperhősök, állatok találhatok, színes vagy fekete-fehér verziókban. Korábban Kevin feltöltött már másik Jeremy Brett Holmes rajzokat és Watson-osat is. Megtaláljátok őket?

https://www.instagram.com/kev_norm/

Most pedig mutatjuk a csodát, amit kifeshettek, de önmagában fekete-fehéren is fantasztikus dísze lehet szobátoknak és éke Sherlock Holmes kollekciótoknak. Csak le kell töltenetek és kinyomtatni.

sherlock-brett-kifesto-kevin-norman.jpg

Na! Ugye szuper? 

Mondtuk. ;-)

Modern vagy retro környezetbe egyaránt kitehetitek tökéletesen odaillő lesz, hiszen vonalvezetése egyszerre hagyományos és modern is egyben. 

Letölthetitek az alábbi linkre kattintva:

sherlockian-sherlock.com/free-downloads/kevin-norman-jeremy-brett.jpg

( Méret: 1365 x 815 pixel - formátum: .jpg kép )

További szép napot!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

jeremy-brett-granada-into-sherlock.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása