sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. január 15. 16:15 - SzerzoiJogvedettTartalom

BENEDICT CUMBERBATCH - AUTOGRAMVADÁSZ JÁTÉK

autogram-cumberbatch.jpg

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Mint korábban jeleztük idén Budapestre érkezik Benedict Cumberbatch a Sherlock sorozat sztárja. Reméljük fog autogramokat osztani, de mi a Magyar Sherlock Holmes Club sajnos nem juthatnánk Benedict aláírásához:

Klubelnökünk és webmesterünk komoly beteg, hónapokra vannak orvosi vizsgálatai előjegyezve és nincs is jól. (Egyenlőre azért nem került kórházba, mert vizsgálatai - a ritka betegségei következményeként - más-más egészségügyi intézményekben és az előjegyzések miatt nagyon különböző időpontokban lesznek.) - Többi klubtagunk messze, vidéken él, ráadásul dolgoznak vagy idős, beteg rokonukat ápolják. Így arra gondoltuk a kedves segítségeteket kérjük, hogy Mr. Cumberbatch autogramja reményeink szerint a tervezett Magyar Sherlock Holmes Kiállításunkra kerüljön.

Ha valaki tud szerezni a The Hungarian Sherlock Holmes Club-nak szóló vagy csak sima kézjegyet Benedict-től és eljuttatja hozzánk, egy a helyszínen a színésszel készült fotóval együtt (ezen akár az autogramkérő is rajta lehet), annak nyereményeket kínálunk: Méghozzá a képen látható három BBC Sherlock kulcstartós figurát.

autogramert-sherlock-kulcstartok.jpg

BBC Sherlock kulcstartók, amik dísznek, de babáknak is használhatóak. A kulcstartók háta parafa, így akár filccel rajzolható rájuk mondjuk egy BBC Sherlock szimbólum vagy mondat, például: I am Sherlocked. Az ősz hajú figura Lestrade, ám játék során lehet az idősebb John is. Méretük: 9 x 5,5 x 4,5 cm. (A kulcstartók az életben szebbek, sajnos gyenge a kameránk minősége.)

A termékek limitált kiadásúak, így a világon nem sok van belőlük és nincsenek kereskedelmi forgalomban, azaz máshol nem megvehetők. Ha esetleg többen tudnának nekünk autogramot szerezni, akkor tudunk belőlük több személynek is küldeni. 

Figyelem: Az autogram lehet sima papíron vagy Benedict Cumberbatch Sherlock fényképen is. Az autogramot csak egy helyszíni fotóval együtt tudjuk elfogadni. Köszönet a megértésért.

Aki a The Hungarian Sherlock Holmes Club-nak szóló aláírást szerez, annak küldünk BBC Sherlock papír diorámát is. Egykor a Sherlockology is ajánlotta, de már régóta nem elérhető a neten. (A kollekció Baker Street nappalit és a főbb karaktereket karikatúraként tartalmazza.)

shology.jpg

Kedves segítőnk (vagy segítőink) a tárgyakat postai úton kapná(k) meg. Az autogramszerző(k) jóindulatát és segítségét itt a blogon is nyilvánosan megköszönnénk. Ahogy szeretné(k) a teljes nevet, vagy kérés esetén egy fantázianevét kiírva. Előre is köszönjük.

sherlock-kacsint.gif

ÜZENETKÜLDÉS: KAPCSOLATFELVÉTEL

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

sherlock-club-jelveny_1.jpg

 Insane Ian - Benedict Cumberbatch song (rajongói videó)

Még rendelhető: Sherlock Holmes falióra

sherlock-faliora.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása