sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. február 16. 01:04 - SzerzoiJogvedettTartalom

Pettyes pánt Cluedo-val

bureau-valley-school.jpg

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

A Bureau Valley Junior High / Elementary School egy Illinois-ban található oktatási intézmény. A vidéki amerikai iskolába több, mint 300 tanuló jár. Tegnap Mrs. Price tanárnő a hatodik osztályos diákoknak felolvasta Sir Arthur Conan Doyle "A Pettyes Pánt" című Sherlock Holmes novelláját, majd Cluedo játék következett. Milyen klassz program! Milyen csodálatos tanár és fantasztikus gyerekek! Mi most nagyon szeretnénk újra iskolába járni.

suli-cluedo.gif

FORRÁSOK:
1, usnews.com: Bureau Valley Elementary and Junior High aloldal
2, a Bureau Valley Junior iskola FB oldala: facebook.com/people/Bureau-Valley-Junior-High-Elementary/100057282286379/

EGYÉB HÍR:

Bár a diákok hagyományos Cluedo játékkal játszottak, nem a BBC Sherlock verzióval, azért a sorozat kapcsán is van hírünk:

ÚJRA KAPHATÓ SHERLOCK KABÁTJA

sherlock-coat-buy-now.jpg

"Maradjon melegben és érezze magát elegánsan a Sherlock Holmes Benedict Cumberbatch kabáttal. Most elérhető Jacketstown-ban." - szól a közösségi médiában a Jacketstown üzenete. (Weboldaluk címe a képen.) Az ikonikus gyapjú kabát, ami dupla gombsorral, viszkóz béléssel, zsebekkel és hajtogatott mandzsettákkal rendelkezik 199,99 dollárba kerül. (Több, mint 70 ezer forint.) Számos fizetési móddal elérhető. Az árra még rájön a szállítási költség meg a magyar postán fizetendő vám. Nem a mi pénztárcánknak való, de jelezzük, hátha valaki szeretné és megengedheti magának. (Forrás: a forgalmazó Twitter oldala - Twitter azonosító: @Jacketstown1)

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása