sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. március 25. 06:19 - SzerzoiJogvedettTartalom

Így írtok ti: Az emlékek visszatérnek

irtok-sandra.png

Sziasztok!

Így irtok Ti rovatunkban nagy örömmel szoktunk rajongói üzeneteket posztolni. Blogunkon már meséltünk Nektek a Németországban élő Sandra Fabiani-ról, akivel szerencsére jó online kapcsolatban állunk.

Sandra otthonában egy egész szobát szentelt kedvenc detektívének:

sandra-fabiani-sherlock.gif

Hírt adtunk felőle, hogy szobáját dísziti egy Magyarországról rendelt BBC Sherlock Falióra is. Mi pedig ajándékoztunk neki BBC Sherlock kulcstartót.

Beszámoltunk felőle, hogy Sandra menhelyről fogadott örökbe egy szomorú, korábban bántalmazott kiskutyust. Az apró ebet Sherlock-nak keresztelte és szeretettel veszi körbe. A csúnya, ápolatlan, ideges kis jószág ennek hatására szép, gondozott és békés állat lett. Nevéhez méltóan már pipával is játszik, vagy más kutyabarátokkal is. Már boldogságban, szeretetben él.

kutya-pipa.gif

Sandra barátunkat azonban pár órája egyéb öröm is érte, melyről szívrepesve így számolt be:

" Ez az első Sherlock Holmes-könyv, amivel szeretett anyukám ajándékozott meg 12 éves koromban. Ez a könyv indította el az egészet. (Mármint a Sherlock Holmes rajongást - a szerkesztő) Apám újra megtalálta otthon, és elküldte nekem. Egy cikket tartalmazott, amelyet egy olasz újságból mentettem meg 1993-ból. Olyan boldog vagyok, hogy újra velem van. "

sandra-konyve.png

Igen, nagy öröm tud az ilyesmi lenni. Mindezt azért is osztottuk meg Veletek, mert mindig van Sherlock Holmes rajongó, akinek elvesztett valamelyik kincse vagy olyan személynek ajándékozott valamilyen neki sem lévő sherlockian tárgyat, aki arra méltatlanná vált. Bármennyire is vérzik a szívünk ilyenekért azonban sosem szabad elkeseredni, mert mint mi is személyesen tapasztaltuk ilyen-olyan formában, de az emlékek visszatérnek. Sherlock Holmes egyik különleges varázsa ez és csak a leghűbb rajongói élhetik át.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

FORRÁS: X - Sandra Fabiani oldala - @SFabiani67

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása