sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2021. december 11. 04:57 - SzerzoiJogvedettTartalom

BBC Sherlock Falióra - Köszönet

sherlock-faliora.jpg

Úgy indult, hogy volt egy ötletünk, miszerint a Sherlock gyűjtőknek szeretnénk érdekességet ajánlani, főleg így Karácsony táján, és egy magyar cég minőségi termékére felhívni a figyelmet. De Sherlock Holmes olyan, mint az univerzum. Ha csak kicsi szeretetet tanúsítunk felé, ő azt valahogy, de biztosan és sokkal jobban viszonozza. Nem hiába, ő egy igazi angol úriember. Így hát: Hálás köszönetünk két jószívű férfinak (H. Cs.-nek és D. F.-nek), hogy tegnap délután mi is kaptunk egy BBC Sherlock faliórát.

bbc-sherlock-bakelit-ora.jpg

Sajnos a mobiltelefon gyenge kamerája miatt a kép nem a legjobb minőségű, ám az óra igazán gyönyörű, kis kártyán leírás jár hozzá és valóban gondos csomagolásban érkezett. Ha sikerül majd egy magyar Sherlock Holmes Kiállítás ígérjük azon előkelő helyre kerül. 

Ezenkívül örömmel vettük a hírt, hogy a faliórára Németországból is befutott megrendelés. A hölgy, aki megvette társalkotója egy a nagy detektívről szóló kezdeményezésnek. Gyerekkora óta Sherlock Holmes rajongó, Benedict Cumberbatch pedig nagy kedvence. Ezért jövő január-februárban rendez be magának saját BBC Sherlock szobát az otthonában. (Ilyen kincsekkel csak csodaklassz lehet.)

Kapcsolódó oldalak:

BBC Sherlock falióra további információk: Sherlock falióra

Tárgyi vagy egyéb támogatási lehetőségek: Adományok

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása