sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. február 17. 15:29 - SzerzoiJogvedettTartalom

Megérkezett Tonga

sherlock-a-negyek-jele.jpg

Sziasztok! Ma ajándékba kaptunk a tervezett Sherlock Holmes Kiállításunkhoz két igen csodálatos tárgyat Marikától, aki fővárosunk belvárosában régiségkereskedő. Nagyon szépen köszönjük a kedvességet.

Az egyik tárgy Sherlock Holmes legegzotikusabb ellenfele lesz: Tonga. Ő Az Agra Kincse vagy másnéven A Négyek Jele történetben szereplő rejtélyes személy.

sherlock-holmes-tonga.jpg

Tongát már most imádjuk, de lehet a kiállításra dekorálunk rajta, hogy vadabb küllemű legyen. 

A másik meglepetés még nagyobb és értékesebb. Egyenlőre azonban nem mutathatjuk meg, mert ránézve nagyon egyszerű lenne a Nyereményjátékunk egyik kérdésére a válasz. Szóval kérjük segítsetek egy jó megoldással, mert ha jön helyes olvasói megfejtés még több mindent fedhetünk fel.

Ha tárgyat ajánlanál fel vagy anyagi segítséget szeretnél nyújtani a tervezett Sherlock Holmes kiállításhoz a tudnivalókról itt olvashatsz: Adományok 

Akár saját magatok által készített dolgot is lehet küldeni. Nem az értékhatár vagy a tökéletesség a fontos, hanem a jó szándék és a sherlockian kötődés.

Minden segítségért hálásak vagyunk és a felajánlási célra fordítjuk. Ugyanakkor szeretnénk jelezni, hogy Covid alatt biztos nem rendezünk kiállítást, illetve egy igényes bemutató nagyon sok mindent igényel. Úgy tudjuk a nálunk jóval nagyobb tagszámmal és anyagi lehetőségekkel bíró Francia Sherlock Holmes Társaság (Société Sherlock Holmes de France - SSHF) nagyon rég óta, évek, tán évtizedek óta szeretne magának kiállítást, ám egyenlőre még nem jött össze nekik. Viszont kisebb lehetőségeink ellenére elszántak és kreatívak vagyunk, nem félünk a munkától és bízunk bennetek a rajongókban meg a leendő szponzorokban is. A lehetőségeinkhez képest minőségi kiállítást szeretnénk.

Megjegyzés: A fejléchez a Titis hangosregény kiadó hangoskönyv borítójának egy részét használtuk fel. Conan Doyle remek történetét előadja a neves színművész, a Kossuth-díjas Benedek Miklós. A termék online megrendelhető például könyves webáruházakban, de érdemes lehet elnézni a kiadó saját oldalára (hangosregeny.hu), ahol nem csak rendelhettek, de más híres szerzőktől ingyenes, ajándék hangfelvételeket is lelhettek.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása