sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. február 19. 08:13 - SzerzoiJogvedettTartalom

NYEREMÉNYJÁTÉK INFO

Sziasztok!

Technikai okokból lejjebb került a Nyereményjáték az oldal menüben. Helyes megfejtés még nem érkezett, így a játék továbbra is aktív. Amennyiben jó válaszokat kapunk itt a blogon Sherlock (Benedict Cumberbatch) "vezeti majd le" a megfejtéseket. A nyertes valódi- vagy nicknevét pedig közzétesszük (- amenyiket a nyertesünk kéri).

Addig is csak újra említhetjük, hogy a Nyereményjáték utolsó kérdéseinél a képekhez Conan Doyle művei adhatnak segítséget. Amennyiben valaki úgy érzi tudja a válaszokat, de fél túl egyszerűek, akkor is küldje el nekünk a megfejtéseit, mert lehet, hogy igaza van, csak nem tartja olyan okosnak magát, mint amilyen. Némi önbizalomhiány ne fossza már meg a nyerési lehetőségtől! Mert mindenkiben ott lapul ám a zseni... Aki pedig rosszul felel, az is újra játszhat, ameddig ő vagy más be nem küldi a helyes megoldást. Így vesztenivalója senkinek sincsen.

Azt se feszélyezzen senkit, hogy Sherlock Holmes zseni, vagy, hogy mi zárt körű, elit klub vagyunk. Se nyilvánosan, se a "Nem jó megoldás" emailben nem alázzunk meg senkit, aki helytelen megoldást küld. Az életben már a próbálkozás tiszteletre méltó teljesítmény, és azt is tudjuk, a zseniknek se sikerülhet minden. Doyle történeteiben fanatasztikus, hogy a legtöbb csapdát, kudarcot kivéd éles eszével a nagy detektív, de amikor elkerülhetetlenül kudarc éri, mert a bukás is az élet része, ő akkor sem adja fel. Az eszén kívül a kitartásával is megteremtette magának, hogy a szakmájában a legsikeresebb legyen. Szóval gondolkodni, nem feladni mindig tiszteletre méltó.

Ja, és igen: Felmerült, hogy lehet esetleg klubtag és olvasó is nyertes. Hát, a BBC Sherlock nyereményekből duplán tudunk küldeni, ha klubtag és olvasó is nyer.

Még egyszer a nyeremények:
sherlocked-nyeremenyek.jpg

Kapcsolódó oldalunk: Nyereményjáték

Hamarosan ismét új hírekkel jelentkezünk, de most kellemes hétvégét kívánunk nektek!

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása