sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. március 04. 00:49 - SzerzoiJogvedettTartalom

SHERLOCK HOLMES PUB blúz

sherlock-holmes-pub.gif

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Egy kedves nő, Gáspár Olga a poszt fejlécképén látható gyönyörű Sherlock Holmes blúzt ajánlotta fel nekünk  és juttatta el hozzánk tegnap, a tervezett kiállításunkra. A felső mintáján a londoni Sherlock Holmes Pub található. (A nagy detektívnek tisztelgő népszerű kocsma címe: 10 Northumberland St, London WC2N 5DB. Igazi viktoriánus épület étteremmel és sörözőkerttel.) A Doyle hősét ábrázoló Frank Wiles kép, az a híres ábrázolás, amire maga Conan Doyle mondta, hogy a legközelebb áll ahhoz, ahogy ő a Baker Street-i nyomozót elképzeli. A szép blúzt máris nagyon szeretjük, amúgy az első ruhadarab a kiállításunkra, és nagy becsben tartjuk, míg tervezett tárlatunkon méltó helyre kerül. Köszönjük szépen Gáspár Olga jóindulatát, segítségét!

Amúgy már Sherlock és Watson vászontáskánk, neszeszerünk már például van, egy korábbi kedves felajánlónktól Krisztától.

kriszta-alkotasai.gif

Ha Te is szeretnél felajánlani valamit, akkor itt nézheted meg a lehetőségeket: ADOMÁNYOK

Mindent szeretettel fogadunk és mindennek lesz helye. A kiállítást Budapesten szeretnénk. Természetesen a blogon nem minden kiállítási tárgyat mutatunk be, hogy maradjon sok, nem várt érdekesség is. Köszönjük szépen, hogy bíztok bennünk és segítetek. Igyekszünk.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club

sherlock-mobile.gif

- Hali! Még egyszer segítek a NYEREMÉNYJÁTÉKhoz. 5. feladat: kistestű préda, hisz egy üvegben elfér. Ahogy elkaptad a gyilkost megy a logikai lánc. Ha tudod válaszolj, nehogy más előbb megfejtse! SH

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása