sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. július 19. 05:43 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock Holmes villám a szívünkben

sherlock-villam.jpg

Sziasztok!

A tegnapi nap linkkel kikerült az Index.hu blogketrecébe az Alan Rickman, mint Sherlock Holmes posztunk. Ez már nem az első eset, hogy az Index.hu ilyen alkalommal és sok látogatóval tisztel meg minket. A Blog.hu címlapján szintén több posztunk megfordult már. :-) Nagyon szépen köszönjük ezen médiumok dolgozóinak, hogy figyelemmel kísérik munkánk és ilyen örömöket szereznek nekünk.

(Hamarosan a médiszerepléseinkhez feltöltünk egy külön oldalt, ahol ezeket az alkalmakat fogjuk felsorolni.)

Ti kedves Sherlock Holmes rajongók pedig szintén nem tétlenkedtetek tegnap. Szavazásunkon Benedict Cumberbatch mellé villámgyorsan felzárkozott Jeremy Brett, így most (!) úgy tűnik (!) köztük fog eldőlni, hogy kiről ajánlhatunk nyereményt nektek az őszi dedukciós nyereményjátékunkhoz. Bár még felhozhattok mást is, rajtatok múlik. (A játékon már dolgozunk, pár trükkös feladvány már megvan.) Kíváncsian várjuk majd milyen eredménnyel zárul a voksolás. Igazából mikor kitettük a szavazót, úgy voltunk vele, ha egy voksot se kaptunk volna se lepődtünk volna meg, hiszen egy még soká várható dologra kértük a véleményetek és nagyobb nyerési esélyt sem ad a voksolás. Köszönjük, hogy biztok bennünk és önzetlenül kifejezitek a véleményeteket.

A voksolás állása - a poszt írásának idején:

szavazas-jelenleg.jpg

Aki most szeretne véleményt nyílvánítani még megteheti: Szavazás

Amit még szeretnénk kérni az talán egy kis türelem. Ugyanis a tegnapi napon nagyon fontos és elismerő felkérést kaptunk emailben. A Baker Street Irregulars (BSI) egyik jeles tagja keresett meg minket. A BSI a világ legnagyobb Sherlock Holmes szervezete, és a jelentkező úr élő előadást tart amerikai sherlockianoknak, most július végén. Ebben szeretne Magyarországról beszélni a hallgatóságának, mégpedig arról, hogy mióta és milyen sherlockian világ van itt. Ehhez kérte segítségünket. Mérhetetlenül felemelő, hogy ezúton is hazánk jóhírét vihetjük messzire és természetesen online munkával besegítünk a prezentációba. Mivel az angol nyelvű sherlockian-sherlock.com oldalunkon is feltorlódtak a teendők, egy kis ideig lehet, hogy szünetet kell majd tartanunk itt a magyar blogon. Ha így lesz, akkor kérjük szíves megértéseteket! Amennyiben leállunk - és a fizikai állaptunk se teszi be a kiskaput -, akkor szünetünk biztos nem tart őszig, de ki tudja, talán az is lehet, hogy akár jövő héten lehetőségünk lesz folytatni a sherlock.blog.hu-t.

Sajnos "a minden összejött" esemény igen rossz időszakban talált minket, hiszen akadnak komoly magánéleti és egészségügyi gondjaink. A nehézségek azonban nem szegik kedvünket. Durva lenne feladni, mikor példaképünk Sherlock Holmes se teszi, sőt őt éppenhogy megedzik és energiával töltik el a kihivások. Mert egy villám van a szívében, mégpedig a munka iránti szeretet, ami igazi, hatalmas, elementáris őserővel tölti fel őt. Reméljük, hogy ebből a nagy mennydörgésből ragad ránk is és megfelelünk az előttünk álló megmérettetéseknek. Persze tudjuk Nektek is nehéz mostanság, hisz az egész világ felett sötét fellegek tornyosulnak. Ezért a Ti és magunk bíztatására hoztunk egy motívációs videót. (Egykor SherlockExtra készítette.) Bízzunk benne, hogy nemcsak Holmes szívében ég az a villám, hanem felgyullad bennünk is és mérhetetlen erőt ad Mindannyiunknak!

Mivel a dal a Rocky filmekből ismert dinamizmust viseli, ezért biztos lesz, akinek tetszik, így megadjuk az előadó nevét, az abum címét, a szám évszámát meg címét:  John Farnham - Rad, 1986 - a dalcím: Thunder In Your Heart (Villámlás a szívedben)

Kitartást és erőt Nektek!

Találkozzunk hamarosan!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása