sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. augusztus 02. 07:45 - SzerzoiJogvedettTartalom

Változások útján

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

"A híres kép, amely szinte az egész világot megtéveszti a világhírű íróról és legendás karakteréről" posztunk egy napra az Index.hu címoldalán lévő blogketrecbe került. (Rövidebb címmel: "A híres kép, ami az egész világot megtévesztette") Ennek köszönhetően napi rekord nézettséget értünk el. 4632 látogatót. Köszönjük szépen az Index-nek és Blog.hu-nak meg mindenkinek, aki megtekintette az oldalunkat.

Említettük Nektek, hogy változások előtt állunk. Külföldi koferenciáján beszélt rólunk a Baker Street Irregulars (BSI), ami a sherlockian világ krémje, az elit. Már láttunk az előadásról képet, de nincs engedélyünk megjelentetni, a BSI titkos társaság. Azt viszont megmutathatjuk Nektek hol kerültünk szóba, mert egy igazán csodálatos helyen. Bemutatjuk képpel a konferencia terem részeit, ahol szellősen ültek az érettebb sherlockianok, ám a hely nagysága miatt így is sokan elférhettek. (Azért nem az egész termet mutatjuk, mert túl nagy ahhoz, hogy egy-egy fotó teljesen befogja. Az alább hamarosan megtekinthető videó végén némileg majd jobban átlátható, 01:41-től.) 

visit-bear-mountain-126.jpg

Mesélünk kicsit róla: A New York állambeli Bear Mountain Inn egyike Amerika történelmi hoteleinek. Az Appalache-ösvény mentén, a Medve-hegy lábánál megbúvó Bear Mountain Inn and Overlook Lodge idilli célpont a kalandorok, a romantikusok, vagy azok számára, akik emlékezetes esküvőt vagy különleges eseményt szeretnének megünnepelni. Az előkelő szálláshely még körhintával is rendelkezik. A hotel nem csupán egy főépületből áll, hanem hangulatos apartmanházak is bérelhetők. Gyertek! Két percben fürkésszük ki a helyszínt:

Ígéretek szerint a BSI konferenciáról szóló év végén megjelenő könyvben a Magyar Sherlock Holmes Club is említve lesz. 

Mint tudjátok Sherlock Holmes-ról sok hotelt neveztek el a világ több pontján. Ha hazai hotelt nem is, de az I. Magyar Sherlock Holmes Kiállítást talán létrehozhatunk a legnagyszerűbb detektívnek. Hiába a világválság, mi nem adtuk fel terveinket. Ősszel változások várhatók társaságunkban, de erről még nem beszélhetünk, majd ha valami biztos lesz jelezzük. - Ne feledjük: Nem tudhatjuk, hogy mikor következhet be pozitív változás. A körülményekben. De hogy bennünk mikor következik be a pozitív változás, csak rajtunk múlik. " (Csitáry-Hock Tamás író, újságíró, kommunikációs szakember)

Végül, de nem utolsósorban: nagyon szépen köszönjük kedves olvasónk Evila azon jelzését, hogy voksolt a nyereményjátékhoz és kíváncsian várja már a játszmát. A játékra már több feladványt összeszedtünk és ahogy a korábbi, A Következtetés Nagymestere, úgy szerintünk ez sem lesz túl könnyű. Készülni rá Conan Doyle Sherlock Holmes műveivel vagy Jeremy Brett sorozatával és blogunk tanulmányozásával lehet. Viszont ha a szavazás állása a jelenlegi marad vagy a mostanihoz igen hasonló lesz, akkor a játszmát Benedict Cumberbatch fogja levezényelni és vele lesznek a nyereménytárgyak.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Számít a szavazatod: Szavazás a nyereményjátékhoz 

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása