sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. február 14. 06:46 - SzerzoiJogvedettTartalom

A Network4 Facebook oldalán

klub-network4.jpg

Kedves Olvasóink!

Nem tudtunk róla és csak most ért el hozzánk a hír, hogy szívünknek kedves emlékezést és egyben újabb médiaszereplést üdvözölhetünk. Nagyon szépen köszönjük a Network4 TV csatornának, hogy Facebook oldalán megemlékezett szeretett, első klubelnökünkről - egyben ötletgazdánkról - Tahi Tóth László Kossuth-díjas színművészről, továbbá megemlítettek minket is:

network4-facebook-posztja.jpg

" Network4, január 23, 9:38

79 éves lenne ma Tahi Tóth László színművész.
Ő volt a TV4-en is vetített sorozatban a legendás Sherlock Holmest alakító Jeremy Brett magyar hangja, és hangoskönyvben is hangját kölcsönözte a híres detektívnek. 2010-ben Tahi Tóth László ötlete alapján jött létre a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club, mely ma már a detektívért rajongó professzorokat és művészeket tudhat tiszteletbeli tagjai közt. "

Köszönjük a Network4-nek és a like-oló olvasóiknak!

Bizony klubunk a Művész Úr ötlete volt. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rá. Ha megadja a Jóisten és klubunk jobb helyzetbe kerül van ötletünk rá mivel ápoljuk még méltóbban az ő és Jeremy Brett emlékét. Addig is köszönet Mindenkinek, aki támogat, segít, olvas minket. Köztük Tahi Tóth Lászlónak is, mert gyakran érezzük, hogy mérhetetlen jóindulata és törődése mai napig nem szűnt felénk.

Hálánk Sváb József Korcsmáros Pál-díjas illusztrátornak is. Ő éppen az egyik a különleges detektívért rajongó művészeink közül, VIP tagunk. Sváb úrral, Jeremy Brett-tel és magyar hangjával Tahi Tóth Lászlóval kapcsolatban jó hírrel szolgálhattunk az előző posztunkban:

Képregénybörze 2023 - Sherlock Holmes képregények kaphatók a helyszínen és onlinesvab-jozsef-sherlock-kepregenyek.jpgTisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Forrás: https://www.facebook.com/network4tv

Kapcsolódó oldalunk: Hazai és külföldi médiaszerepléseink

sherlock-news.png

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása