sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. március 06. 16:57 - SzerzoiJogvedettTartalom

Nagyon szépen köszönjük

svab-jozsef-sh-kepregenyei.jpgKedves Sherlock Holmes Rajongók!

Ez a blog arról szól, milyen nagyszerű a világ leghíresebb detektíve. Azonban Sherlock Holmes Rajongói sem maradnak el mögötte, hiszen Mindannyiuk fantasztikus. Most szeretnénk nagyon szépen megköszönni Nektek, hogy Sváb József képregényíró és grafikusművész sherlockian kiadványaiból nem csak online rendeltetek szépen, de személyesen is sokan kimentettek hozzá venni a képregényekből a 49. Fővárosi Képregénybörzére. Köszönjük, hogy kértetek dedikálást és örültetek az eseményre általunk felajánlott ajándék Jeremy Brett kulcstartóknak. (Használjátok Egészséggel!) A legcsodálatosabb azonban, hogy ilyen páratlan Művész oszlopos tagunk, segítőnk és sherlockian világunk bővítője. Meg ugyanilyen fontos, hogy biztatok bennünk és abban, hogy különleges, minőségi élményt ajánlunk Nektek ezekkel a képregényekkel. Mint korábban jeleztük, mi is rendeltünk és nem tudunk betelni velük. Íme a saját példányaink fényképe:

svab-kepregenyek-klubpeldanyok.jpg

1. Sherlock Holmes kötet: ELFOGYOTT
A Táncoló Figurák és A Magányos Biciklista című történetekkel
A kiadvány mérete: A4, álló, 56 színes oldal
Kiadott példányszám: 50 darab
Ár: 4950.- Ft/db

2. Sherlock Holmes kötet:
A Pettyes Pánt és A Botrány Csehországban című történetekkel
A kiadvány mérete: A4, álló, 56 színes oldal
Kiadott példányszám: 200 darab
Ár: 4950.- Ft/db

Szállítási mód: Posta vagy Foxpost
(A szállítási költséget a vevő fizeti.)

Akinek esetleg most jött meg a kedve vásárolni még rendelést adhat le a cochise63@gmail.com email címen. Viszont a kiadványok tényleg limitált példányszámban jelentek meg, nem tudjuk a két kötetből melyik meddig lesz elérhető még, hiszen fogynak.

Megjegyzés: A Magyar Sherlock Holmes Club nem állít elő és nem forgalmaz semmit. A kiadványok kapcsán semmilyen bevételből nem részesül. Az első és második kötetet árai megfelelnek a képregénypiac jelenlegi árainak.

Sváb József Művész Úr a Képregénybörzén (Fotó: Kertész Sándor grafikusművész, képregényrajzoló Facebook oldala):

svab-jozsef-4-kepregenyborze.jpg

INGYEN LETÖLTHETŐ 2023-MAS NAPTÁR:
klubnaptar-2023.jpg

MÁS HÍR: A Sherlock Holmes The Awakened 2023. április 11-én jelenik meg.

(Forrás a Frogwares hivatalos Twitter oldala, @Frogwares)

the-awakened.jpg

Újra közzétesszük felhívásunkat:

KÉRÉS A RAJONGÓKHOZ 

 

- EGYÉB HÍR: Szomorúan tapasztaljuk, hogy a Sherlock Holmes összes történetét tartalmazó két részből álló könyvek árai irreálisan magasak. Magáneladók és antikváriumok 24-30 ezer forintért kínálják egyben őket, pedig pár hónapja 7-8 ezer forintért lehetett beszerezni együtt mindkét részt. Úgy véljük nem volt olyan magas az infláció, ami ezt magyarázná és nyomtatási költségek emelkedése sem lehet ok, mivel ezek több éve kiadott, használt példányok, illetve a november elején megjelent vegyes fogadtatású Enola Holmes 2 film sem nyomhatta meg ennyire a keresletet. (Az Enola kalandoknak külön könyvei vannak.) Ráadásul a magyar kiadványok képekkel illusztráltaknak sem tekinthetők a külföldi kiadásokkal szemben, és ha így haladunk az összeget biztos tovább emelik majd. Ne hagyjuk, hogy kihasználjanak minket! Így arra kérjük, aki venne magának vagy szerettének az még várjon, mert ha nem rendelünk idővel mérséklődnie kell az árnak. Amennyiben pedig megfelel nem papír kiadvány, úgy oldalunkról ingyen elérhető magyar és angol nyelven ebook formájában is: A teljes Kánon (ebook) - Segítsünk egymásnak és gondoljunk a pénztárcánkra, mert nem mindegy mire mennyit költünk a mai világban!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása