sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. március 31. 07:52 - SzerzoiJogvedettTartalom

Nagyon aranyos a spanyolok Sherlock Holmes-a

spanyol-suli.jpg

Sziasztok!

Webmesterünk betegsége miatt megint egy lazább posztot közlünk, bár az a helyzet, hogy valószínűleg mindenképp kitennénk. Ugyanis mindig kedves szívünknek, ha a fiatalság kedvencünkkel Sherlock Holmes-szal ismerkedik.

A spanyol Santo Ángel Badajoz általános iskolában a 2º EP  osztály tegnap koncertet adott brit dalokból. Az eseményre olyan angol "hírességek" is megérkeztek, mint az ír koboldok, II. Erzsébet Királynő, A Beatles, egy hétköznapi nyomozó és maga a detektívkirály: Sherlock Holmes. A koncert előadóinak sorában persze a két bűnüldöző foglalt előkelően középen helyet.

Az esemény rövid videója megtekinthető az alábbi Tweet-ben:

Forrás: a Santo Ángel Badajoz Twitter oldala

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

KÉRÉS A RAJONGÓKHOZ 

 

- EGYÉB HÍR: Szomorúan tapasztaljuk, hogy a Sherlock Holmes összes történetét tartalmazó két részből álló könyvek árai irreálisan magasak. Magáneladók és antikváriumok 24-30 ezer forintért kínálják egyben őket, pedig pár hónapja 7-8 ezer forintért lehetett beszerezni együtt mindkét részt. Úgy véljük nem volt olyan magas az infláció, ami ezt magyarázná és nyomtatási költségek emelkedése sem lehet ok, mivel ezek több éve kiadott, használt példányok, illetve a november elején megjelent vegyes fogadtatású Enola Holmes 2 film sem nyomhatta meg ennyire a keresletet. (Az Enola kalandoknak külön könyvei vannak.) Ráadásul a magyar kiadványok képekkel illusztráltaknak sem tekinthetők a külföldi kiadásokkal szemben, és ha így haladunk az összeget biztos tovább emelik majd. Ne hagyjuk, hogy kihasználjanak minket! Így arra kérjük, aki venne magának vagy szerettének az még várjon, mert ha nem rendelünk idővel mérséklődnie kell az árnak. Amennyiben pedig megfelel nem papír kiadvány, úgy oldalunkról ingyen elérhető magyar és angol nyelven ebook formájában is: A teljes Kánon (ebook) - Segítsünk egymásnak és gondoljunk a pénztárcánkra, mert nem mindegy mire mennyit költünk a mai világban! 

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása