sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. április 28. 07:14 - SzerzoiJogvedettTartalom

Alan Rickman könyv - Őrülten, mélyen

alan-rickman-konyv.jpg

„ Semmi sem okoz akkora örömet, mint az utazás. ”

- mondta Alan Rickman angol színész és rendező, aki már megtette azt a nagy földi utat, amit úgy hívunk: Élet. Közben ő lett az egyik legkedveltebb színművész a világon, akinek népszerűsége ma is töretlen. Olyan zseni, aki szinte minden korosztály szívéhez utat lelt. Nem csoda, hogy még Benedict Cumberbatch is utánozza:

Rickman máig ismert az egész világon, élete során mégis megmaradt egy hatalmas talánynak, elegáns, szellemes rejtélynek. Kalandjait, gondolatait naplóiban a rá jellemző különcséggel „anekdotikus, leleplező, szellemes, bennfentes és kifejezetten kendőzetlen” módban tárja elénk. Izgalmas visszaemlékezéseit szívből ajánljuk. Nemcsak azért, mert egykor Alan szenzációsan alakította a legnagyszerűbb nyomozót, Sherlock Holmes-ot színpadon, hanem azért is, mivel a színészet megismerése mindenkit jobb emberismerethez és önfeledt kikapcsolódáshoz segít. Ugyanilyen örömforrás maga az olvasás is. Utóbbit olyan páratlan személyek ajánlották, mint Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock vagy Benedict Cumberbatch.

benedict-cumberbatch-olvasas.jpg

Az olvasás életünk egyik örömforrása. Ha egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni, és számtalan történet vár rád. " - vallja a BBC Sherlock sztárja.

„ Ősi igény, hogy történetekben elmeséljük. De a történethez nagy mesemondó kell. " - vélte Alan, aki kiváló, nagy mesemondó volt saját életéről is.

Támogatónk a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent "Őrülten, mélyen" című Alan Rickman kötet megrendelhető a kiadó oldalán, ahol már előre kicsit bele is lehet olvasni a rendkívüli műbe:

alan-rickman-orulten-melyen.jpg

KOSSUTH KIADÓ: Alan Rickman Őrülten mélyen

A Magyar Sherlock Holmes Club büszke rá, hogy Alan Rickman legendás szerepének Piton Professzornak magyar hangja ötletgazdánk és első klubelnökünk, a Kossuth-díjas színművész Tahi Tóth László volt:

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

KAPCSOLÓDÓ POSZTUNK: 

Alan Rickman, mint Sherlock Holmes
alan-rickman.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása