sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. augusztus 09. 06:14 - SzerzoiJogvedettTartalom

Klubtalálkozónkkal felkerültünk a Sherlockian Calendar oldalára

sherlockian-calendar.jpg

Sziasztok!

A Sherlockian Calendar sok külföldi sherlockian oldalhoz hasonlóan nem a design-ra törekszik, hanem hasznos tartalomra. Hosszú évek óta jelzi a világszerte várható sherlockian eseményeket. A tragikus Covid-járvány "előnye" volt, hogy számos Sherlockian Társaság nyitottabb lett a Zoom találkozókra, így már ezeket az online eseményeket is mutatja a Sherlock Holmes rajongókat szolgáló különleges kalendár. (- Jelenleg 2024 júliusig.)

A Sherlockian Calendar egy lelkes sherlockian, Ron Fish munkája. Őt rendkívül érdeklik a Sir Arthur Conan Doyle által írt Sherlock Holmes történetek. Ron számos Sherlock Holmes csoporthoz tartozik világszerte. Húsz évig volt a The Sherlock Holmes Wireless Society hírlevelének szerkesztője (, ami egy olyan csoport, amely csak engedéllyel rendelkező amatőrök számára nyitott). Ron Fish számos webhelyet tart fenn különféle sherlockian csoportok részére.

sherlockian-calendar-hungary-2023.jpg

Igazán nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Október 18-ai Klubtalálkozónk felkerült a Sherlockian Calendar honlapjára. (Természetesen az itt ajánlott sherlockian-sherlock.com oldalunkon angol nyelven jelezzük, hogy a klubtalálkozónk magyar nyelvű, regisztrációhoz lesz kötött, tolmácsolást nem tudunk biztosítani, illetve az esemény egyben egy hónapos Sherlock Holmes Képkiállítás megnyitója is.) - Az eseményünk kezdési időpontjára még mindig leadhatjátok voksaitokat itt: Szavazás

Összejövetelünk helyszíne az erzsébetvárosi Deák Ferenc Könyvtár lesz. A bibliotéka nem csupán törzshelyünk, de némi kötődéssel bír, mind Sir Arthur Conan Doyle, mind Sherlock Holmes felé.

Mai hírünk most ennyi, de, hogy a sherlockian társaságok zöme miért zárt, arról korábbi bejegyzésünkben olvashattok: A rajongók története.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

FORRÁSOK: Sherlockian Calendar és Quarter Century Wireless Association Inc. Ron Fish (qcwa.org/kx1w-29983.htm)

KAPCSOLATFELVÉTEL VELÜNK: ÜZENETKÜLDÉS

Kapcsolódó posztjaink:

Nemzetközi Sherlockian térképen a Klubunk, Blogunk

sherlockian-map.jpg

Baker Street Almanac - a sherlockian évkönyv

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása