sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. február 16. 14:10 - SzerzoiJogvedettTartalom

Rólunk írt a Szabad Föld

, hazánk egyik legolvasottabb újságja

szabad-fold-ujsag-cikk.png

FRISSÍTVE: Tahi Tóth László öröksége miatt és azért mert a cikk már online is elérhető

Sziasztok!

Nemrég megkeresett minket Szíjjártó Gabriella profi újságíró, hogy cikket szeretne klubunkról és a nagy detektívről Sherlock Holmes-ról. Sőt, gyakorlatilag szinte már meg is van az írása, mit szólunk hozzá. Ráadásul a Szabad Földben jelenne meg, ami az egyik legolvasottabb újság Magyarországon, a vidék igazi hetilapja. Váratlan és hatalmas meglepetés volt ez nekünk, köszönjük szépen.

A "Holmes nyomában" cikk csúszott picit a tervezetthez képest, mert sajnos pár napig nem volt elérhető az emailes levélfiókunk, és itt külön köszönjük Szíjjártó Gabriella türelmét, megértését.

Viszont minden viszontagság ellenére a cikk ma megjelent és rólunk meg kedvencünkről szól a Szabad Föld teljes 16. oldala, a magazin közepe táján, közvetlenül a Műsorújság előtt. Külön hálánk azért, hogy az írásban említve van blogunk címe, Tahi Tóth László, továbbá gyönyörű és találó képek jelentek meg a szöveghez: Sidney Paget klasszikus illusztrációja, Jeremy Brett Granada sorozatának jelenete és a modern Sherlock, Benedict Cumberbatch portréja.

szabad-fold-cikk.png

Online elolvasás itt: " Holmes nyomában "

A Szabad Föld péntekenként jelenik meg, így már kapható. A friss, 80. évfolyam 7. számában vagyunk. Az újság ára 545 Ft, de előfizetőknek olcsóbb. (Előfizetni vagy hosszabb cikkeket olvasni a sajtótermék honlapján lehet: szabadfold.hu)

Nagyon szépen köszönjük Szíjjártó Gabriellának és a Szabad Földnek.

FIGYELEM: Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia hagyatéka kapcsán továbbra is tartjuk magunkat a KÖZLEMÉNYünkhöz.

Mindenkinek jó olvasást és kellemes hétvégét kívánunk!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása