sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. április 11. 11:20 - SzerzoiJogvedettTartalom

Fekete Ernő s Szacsvay László meg Rajkai Zoltán autogramját kaptuk

autogram.png

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Klubunkat az a hatalmas megtiszteltetés érte, hogy autogramokat kaptunk Fekete Ernő, Szacsvay László és Rajkai Zoltán színművészektől. Mindhárman nemcsak színpadon csodálatosak, hanem szinkronszerepekben is. Hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen mindhármukat régóta tiszteljük.

Fekete Ernő ugye Robert Downey Jr. magyar hangja, emellett Sherock Holmes hangoskönyvek felolvasója. Szacsvay László A sátán kutyáját mesélte el hangoskönyvben. Míg végül, de nem utolsósorban Rajkai Zoltán Jonny Lee Miller magyar hangja a Sherlock és Watson (Elementary) és Jim Moriarty megszólaltatója a BBC Sherlock sorozatokban.

Nagyon szépen köszönjük a Művész Uraknak és a Katona József Színháznak, azon belül is a titkárságnak ezt a fantasztikus kincset.

(Klubunknak már van kötődése magyar színésszel, hiszen ötletgazdánk és első klubelnökünk Tahi Tóth László Kossuth-díjas színművész volt. - Halála óta nincs neves tiszteletbeli elnökünk.)

Legyen persze jó napotok Nektek is! Gondoskodunk róla, hogy Ti is halljátok ezeket a kedvelt, kellemes hangokat, amolyan Sherlock Holmes-an: 

FEKETE ERNŐ - Mindenre van válasz

SZACSVAY LÁSZLÓ: A sátán kutyája

satan-kutyaja-szacsvay.jpg

Hangoskönyv: Spotify

 RAJKAI ZOLTÁN: Sherlock és Watson

Egyúttal szeretnénk ajánlani következő előadásainkat, mely könyvtártagoknak ingyenes, nem könyvtártagoknak pedig 400 Ft-os (, igen csak négyszáz forintos) éves olvasójeggyel vehető igénybe a Deák Ferenc Könyvtárban. Az éves olvasójegy azt jelenti, hogy egy évig a bibliotéka más előadásainak megtekintésére is feljogosít. Tehát mindkét előadásunkra lehet jönni vele és más rendezvények igénybevételét egyaránt biztosítja egy egész éven át. - Az események regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációt hamarosan indítjuk.

Mint már többször említettük a következő kulturális rendezvényeink nem kimondottan Sherlock Holmes-osak, de jól köthetők a legendás nyomozóhoz:

festmeny-eloadas.jpg

detektivek-eloadas.jpg

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Figyelem: a plakátok nincsenek elírva, nevünket használjuk C-vel és K-val is.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása