sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. február 03. 00:05 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock NYEREMÉNYJÁTÉK hamarosan ...

nyeremenyjatek-hamarosan.jpg

FRISSÍTÉS: A NYEREMÉNYJÁTÉK AKTÍV. ITT ÉRHETŐ EL: NYEREMÉNYJÁTÉK

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Statisztikánkból látjuk, hogy vannak rendszeres magyar olvasóink. Igen, igaz, hogy külföldön jobban ismertek vagyunk, például Twitter követőink száma - mindenféle trükk vagy fizetett hirdetés nélkül - közeledik a 600-hoz, de természetesen a detektív magyar rajongói, azaz Ti is fontosak vagytok szívünknek. Továbbra is hisszük, hogy egyszer veletek együtt rendezhetünk majd hazai Sherlock Holmes Kiállítást, ebben számítunk majd rátok. Addig is felénk való ragaszkodásotokat meghálálva úgy döntöttünk nyereményjátékkal fogunk kedveskedni nektek. 

A nyereményjáték kérdésekből fog állni. A kérdésekhez nem lesznek válasz lehetőségek, nehogy valaki csak tippeléssel nyerjen. Így a vakszerencse kizárva. Tehát a nyertesnek tudással kell rendelkeznie Sherlock Holmes-ról és jól kell következtetnie. Bizony, nem feltétlenül egy egyszerű kvízjáték lesz, hanem kell majd némi logika is.

Nyeremények BBC Sherlock tárgyak lesznek, melyeken Benedict Cumberbatch (Sherlock), Martin Freeman (John) és esetleg Rupert Graves (Lestrade) lesznek láthatók. (Tehát nem a BBC Sherlock falióra, de klassz Sherlocked termékek.) A nyereményeket a játék beindításakor mutatjunk be. 

A BBC Sherlock sorozattal való összefüggés viszont nem jelenti azt, hogy minden kérdés és válasz feltétlenül a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett sorozathoz kapcsolódik. Talán megjelennek Sir Arthur Conan Doyle eredeti Kánonjára vonatkozó kérdések is.

A játék nyitott lesz, részt vehet benne a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club tagja, de akár blogunk olvasója is. Indulhatnak VIP tagjaink is. Viszont a játékfelelős SherlockExtra természetesen nem vehet részt a játszmában, sem a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club társelnöke Revati. Kérjük ne próbáljatok majd a megfejtés kapcsán személyes online üzenetben puhatolózni, mert úgy tisztességes, ha külön segítséget senkinek se nyújtunk és ezt szigorúan be is tartjuk. 

Ha valaki megírta a válaszait, és azok nem megfelelőek, akkor az illetőt erről értesítjük. (Pontatlan megfejtés esetén nem lesz  módunkban jelezni mi volt helyes és mi nem, vagy mi állt közel a korrekt válaszhoz, mert nem segíthetünk.) Ilyenkor a játékos nyugodtan próbálkozhat még, amíg ő vagy más rá nem jön a megfejtésre.

Egy nyertest biztos szeretnénk hirdetni. Amennyiben egy klubtag fejti meg a játékot, akkor ő megkapja a nyereményt, de hallgatásra kötelezzük, mert akkor két nyertesünk lesz. Ebben az esetben a játék addig tart, míg egy leleményes blog olvasónk nem jön rá a helyes megfejtésre. Tehát egy olvasónk biztos nyerhet.

Téves vagy nem teljesen pontos megfejtéseket nem áll majd módunkban elfogadni.

A netböngészőknek jelezzük, hogy saját, egyedi kérdéseket fogunk feltenni, angol vagy más nyelven nem fognak rálelni a Google keresőben a megoldásra. Viszont garantáljuk, hogy aki tényleg jól ismeri a híres nyomozó hős világát megfejtheti a talányokat, mert igazi sherlockian kérdések.

Elég okosak vagytok a kihíváshoz? Tudjátok, gondolkodni szexi.

Készüljetek! Sherlock Nyereményjáték várható.

FRISSÍTÉS: A NYEREMÉNYJÁTÉK AKTÍV. ITT ÉRHETŐ EL: NYEREMÉNYJÁTÉK

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása