sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. április 09. 16:04 - SzerzoiJogvedettTartalom

Tahi Tóth László Sherlock Holmes tárgyak 2.

tahi-toth-laszlo-rtl-klub-reggeli.jpg

Sziasztok! Mint korábban hírt adtunk felőle Tahi Tóth László felesége, Kárászy Szilvia művésznő volt olyan kedves és felajánlotta a Művész Úr Sherlock Holmes sapkáját, pipáját, nagyítóját klubunknak. (Kapcsolódó cikk: Tahi Tóth László Sherlock Holmes tárgyak 1.) Ezeket egykor ő vette urának Londonban, így igazi, vérbeli angol darabok, melyeket Laci nagyon szeretett. 

Februári hírünk óta van némi csend, amiért őszintén elnézéseteket kérjük. Ma viszont említve lettünk ismét. Ezúttal a Femina magazinban, Bakos Csenge cikkében:

https://femina.hu/hazai_sztar/tahi-toth-laszlo-ozvegye/

Köszönjük szépen!

(Az, hogy az írásban a nevünk K-val szerepel, nem elírás. Hivatkozunk magunkra Magyar Sherlock Holmes Klubként, hiszen ez a magyar nevünk.)

Ugyanakkor úgy érezzük, úgy fair, ha elmeséljük mi a hallgatás oka. Egyrészt Kárászy Szilvia zonorgaművész elfogalt életet él, másrészt klubelnökünk SherlockExtra krónikus betegségei okán, nem mindig alkalmas találkozóra, és eddig elég kemény ez az év is neki. Viszont a Művész Úrhoz kötődő Sherlockian tárgyak megvannak, ahogy a leendő vitrines (befogadási) helye is készen áll és az átadás megvalósítását továbbra is nagyon szeretnénk. Erős szándékunk összehozni az eseményt.

Ígérjük: Be fogunk számolni a fejleményekről, és a Sherlock Holmes sapka, pipa és nagyító új helyéről ugyancsak posztolunk majd képeket. Szívből reméljük, hogy Tahi Tóth László értékes emlékeit egy szép napon Sherlock Holmes kiállításon  mutathatjuk be nektek, így együtt örvendhetünk nekik.

Köszönjük szépen megtisztelő bizalmatokat, megértéseteket.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Klub

MEGJEGYZÉS: a fejlécfotón Kárászy Szilvia és Tahi Tóth László az Rtl Klub Reggeli című műsorában láthatók.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása