sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. július 01. 06:55 - SzerzoiJogvedettTartalom

A Szarvasi Moziba kerültünk

szarvasi-mozi.jpg

Üdvözlet! Az a nagy megtiszteltetés ért minket, hogy klubunk szórólapjai kikerültek a szarvasi Cervinusházba. Mindjárt mutatjuk őket, előbb azonban mesélünk a Cervinusházról, mert nagyszerű kulturális hely. Klubtagjaink és olvasóink közül többen élnek vidéken és bizunk benne, hogy lesz akit érdekelni fog a rendezvényház személyes kulturális élmény igénybevételéhez.

A Cervinusház közművelődési feladatokat lát el. Otthonául szolgál művészeti, vagy egyéb közösségnek, civil szervezetnek, ismeretterjesztő rendezvénynek, számos színházi, zenei, kulturális programnak. A szarvasi városközpontban álló épület konferenciák, szaktáborok, városi ünnepek reprezentatív színhelye. (Például a Cervinus Művészeti Fesztiválnak.) Színháztermük és oktatótermeik alkalomszerűen bérbe vehetők, ám bérelhető óriás sátor is.

Szabadtéri helyszíneik között szerepel: a Holt-Körös festői szépségű környezetében található szarvasi Vízi Színház, amely a nyári színházi évad kivételével nagyobb társasági rendezvények befogadására is ideális választás lehet. Egyedülálló élményt nyújthatnak a megújult városközpontban található Zenepavilon nyári programjai is, mitöbb rendezvényeihez kapcsolódóan bárki kedvére válogathat és rendelhet a Cervinus Teátrum művészeinek színvonalas műsor kínálatából is.

Mozitermük Dolby 3D Digital Cinema technikában ART moziként is működik. Az aktuális sikerfilmek fellelhetők náluk. (- Jelenlegi kínálatuk: Elvis, Thor: Szerelem és Mennydörgés, Minyonok: Gru színre lép, Fekete telefon.)

Jegyáraik nagyon barátságosak 700-1600 Ft/fő.

Csoportoknak (minimum 20 fő) kedvezményes jegyárról is lehet érdeklődni. Információk: szarvasimozi.hu

cervinushaz-szarvas.jpg

A művelődési központ vezetője Csasztvan András, míg fenntartója az Emberi Erőforrások Minisztériuma meg a Szarvasi Önkormányzat. Bővebb informácók a rendezvényházról a cervinushaz.hu oldalon.

És íme a szórólapjaink a Cervinus Teátrumban:

cervinus-haz.gif

Nagyon szépen köszönjük Csasztvan András és Zleszik Pál András segítségét, jóindulatát!

szorolap-2.jpg

Letöltés: sherlockian-sherlock.com/free-downloads/szorolap-2.jpg

Egy A4-es lapon két szórólapunk fér el.

Ha más kulturális hely, iskola vagy cég teszi ki szórlapjainkat és erről értesít minket, nekik is megköszönjük itt blogunkon. (Üzenetküldés)

Szórólapokkal hirdet még minket:

GÓLEM KÖZPONT (Budapest)

VÁROSI KÖNYVTÁR (Szarvas)

 

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Klubunk nem rendelkezik rendszeres bevétellel és nem fizet reklámokért. A blogon található hirdetéseket a blog.hu tárhelyszolgáltató helyezi el vagy partnereinket ajánljuk a jó együttműködés jegyében. Klubunk nem részesül reklámbevételekből. Köszönjük a megértést!

Olvasóinknak nyújtott ajándékaink: Ingyenes szolgáltatások

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása