sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. július 08. 10:26 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock Club a Kultúrjunkie Blogon

kulturjunkie-interju.jpg

Sziasztok! Hosszabb interjú készült velünk. Mint eddig is többször jeleztük médiaszerepléseinket megfontoljuk, mivel nem szeretnénk a legnagyszerűbb detektívet pár mondattal letudni. Viszont most lehetőségünk nyílt jobban beszélni róla és nagyon köszönjük a Kultúrjunkie blognak, hogy teret adott ilyen tudósításnak.

Talabos Dávidné Dr. Lukács Nikolett jogász, jogtörténész, közbeszerzési referens, óraadó a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán, az MTA Gazdasági és Jogi Osztályának köztestületi tagja. Amellett, hogy büszke feleség és anya számos cikk szerzője. A szigorú jogi munka mellett az irodalom, a zene és a filmek segítik őt a feltöltődésben. Gyerekkorától kedvence Sherlock Holmes, akiről tanulmányt is írt, mely a "Bűn és irodalom kapcsolata Sir Arthur Conan Doyle: A Sátán kutyája című regényében" címet viseli.

talabos-davidne-dr-lukacs-nikolette.jpg

Az a nagy megtiszteltetés ért miket, hogy Nikolett mélyebb interjút készített velünk a Kultúrjunkie blogra. Ebben beszélgettünk Sherlock Holmes-ról, ötletgazdánkról Tahi Tóth László színművészről és klubunkról. (Képeknek pedig olyan illusztrációk jelentek meg, amiket nem láthattatok itt a blogon vagy máshol.) Az interjút klubelnökünk Fray Adrienn (SherlockExtra) adta, de természetesen említve van a vezetőségünk másik két jeles tagja Marincsák Zsófia (Revati) és Zleszik Pál András is. Továbbá fényképen bemutattuk Klubkönyvünket, melyet VIP tagunk Sváb József grafikusművész tervezett.

A Kultúrjunkie interjú itt olvasható:

„Sherlock Holmes kalandjai egy életre szólnak és rengeteg csodát adnak”

Kellemes olvasást kívánunk nektek! Talabos Dávidné Dr. Lukács Nikolettnek és a Kultúrjunkie blognak pedig köszönjük szépen a riportot.

FRISSÍTÉS (2022. 09. 14-én): Ezt az interjút később 2022. 09. 10-én az Újnépszabadság (ujnepszabadsag.com) is leközölte.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Voksolás: Szavazás a nyereményjátékhoz

kulturjunkie-interju.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása