sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. május 26. 13:05 - SzerzoiJogvedettTartalom

Belső értekezlet

belso-ertekezlet-1.jpg

Sziasztok! 

2023. június 07-én (szerdán) lesz az első "belső értekezlet" új törzshelyünkön, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Deák Ferenc Könyvtárában. Ezen a zártkörű megbeszélésen már elkezdjük tervezni az őszi találkozónkat - amire majd bárki eljöhet -, illetve ekkor adjuk át a Sherlockian Könyvfelajánlás keretében összegyűjtött könyveket.

A Sherlockian Könyvfelajánlásra addig is lehet jelentkezni. Az átadásról a képes posztot nem biztos, hogy 07-én jelentetjük meg, mert mindenképp csak azután közöljük, hogy a Deák Ferenc Könyvtár a Facebook oldalán bejelentette a könyvek érkezését - miután nyilvántartásába vette azokat. Bejelentésük elérhető lesz innen a blogunkról is, ez lesz a legnagyobb bizonyíték arra, hogy átvették a köteteket, a felajánlások elértek hozzájuk - ezenkívül természetesen a bibliotékában is bárki keresheti majd a sherlockian köteteket.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Ui: Aki lemarad a felajánlásról, de szeretne részt venni benne, ne bánkodjon a lehetőséget - a sikerre és fontosságára való tekintettel - az említett határidő után is fenntartjuk. Június 07-én még csak az első könyvcsomag átadás lesz.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása