sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. július 09. 13:36 - SzerzoiJogvedettTartalom

Fortuna már mosolyog :-)

holmes-happy.gif

Sziasztok kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Egyszer egy professzor megkérdezte a tanítványait, hogy mi kell az élethez. Az okos hallgatók mindent mondtak: víz, oxigén, szén, sejt, vér stb. Ám a professzor mindenre csak csendes mosollyal azt közölte, hogy nem ez a helyes válasz. Mivel nem került megfejtésre a talány végül a professzor adta meg a megoldást: - Szerencse.

Nos, ránk május óta mosolyog a szerencse. Klubelnökünk és több klubtagunk magánéletében sok minden hihetetlen jól alakul és ragyog fel a klubunk helyzete is. Már alig várjuk, hogy a Festményvizsgálati Laboratóriumban nyomozzunk ősszel és fedezzük fel Végvári Zsófia festményszakértővel az eredeti vagy hamisított képek titkait.

Tegnap előtt még őszintén kiírtuk, hogy az októberi Sherlock Holmes Találkozónkra gondban vagyunk a képekkel. Azóta egy nagyon tehetséges amerikai művész több a nagyszerű detektívet ábrázoló vagy ahhoz kötődő alkotását eljutatta hozzánk a Képkiállításra. Vele már korábban tárgyaltunk online... Szédületes, hogy sikerült. Igazából pozitív volt az első visszajelzése is, de csak most hisszük el a szerencsénk, hogy elértek hozzánk a képek. Óriási megtiszteltetés ez nekünk.

Ráadásul úgy néz ki esetleg egy új móddal talán Sváb József grafikusunk csodálatos rajzait is megjelentethetjük. Még nem biztos, mert nem rajtunk múlik, de talán egy kisebb újság is beszámolna a rendezvényünkről összel.

Jeleztük, hogy van fordítási problémánk fordító híján és bár felhívással nem kerestünk fordítót, volt, aki megtisztelt minket azzal, hogy felajánlotta segítségét. Ráadásul online már jó ideje tudunk felőle és Sherlock Holmes iránti rajongásáról meg arról, hogy igen régóta rendszeresen követi blogunkat. Mindenképp elkezdünk egyeztetni vele, örülnénk, ha csatlakozna hozzánk.

Elképesztő, hogy két nap alatt mennyit tud fordulni a világ,

Szóval nem is tudjuk mit mondhatnánk. Oda vagyunk és vissza az örömtől. Igyekezünk megragadni a lehetőségeinket. Köszönjük, hogy Ti kedves sherlockianok, akár külföldön, akár itt Magyarországon ilyen bizalommal és szeretettel vagytok felénk, pedig csak az tudjátok, hogy becsülettel, színvonalasan dolgozunk és odaadásunk Sherlock Holmes iránt határtalan. 

Köszönjük, hogy már voksoltok a Klubtalálkozós Szavazásunkon.

Sok szerencsét Mindenkinek!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club 

Kapcsolódó poszt: Klubtalálkozó: Gyertek szavazni!

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása