sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. április 03. 09:14 - SzerzoiJogvedettTartalom

Radar mérte be a hamis festményeket

radar.jpg

Sziasztok!

Sherlock Holmes a világ egyik legnagyobb hatású remekműve, de őmaga is gyakran kerül kapcsolatba különleges műalkotásokkal vagy épp azoknak álcázott hamisítványokkal. A híres detektív nyomozott festmények után már könyvekben, színpadon, filmekben vagy tavaly a legnagyobb, ingyenes japán TVer nevű streaming szolgáltatónak "A Hitachi világ különös felfedezése" című ismeretterjesztő műsorában, melyről A tökéletes bűntény posztunkban számoltunk be.

Mi magyarok nagyon szerencsések vagyunk, mert köztünk él Végvári Zsófia festményvizsgálati szakértő, aki úgy nyomoz a festmények után, mint Sherlock Holmes. Zsófival kiváló kapcsolatunk van nekünk, a Magyar Sherlock Holmes Clubnak, és nagyon örültünk, hogy tegnap a Hír TV Radar című műsorában szerepelt. Köszönjük Radar, köszönjük Hír TV!

Hír TV - Radar - Hamis festmények nyomában ~ 6 perc

Műsorvezető: Budai Ivett

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a május 6-ára (hétfőre) tervezett előadásunkon Végvári Zsófia lesz az előadó, aki még mélyebben beavat minket ebbe az izgalmas és rejtélyes világba, mely egyszerre tudományos - és művészeti csemege. Előadásának címe "Kortársunk a hamisító". Helyszín a törzshelyünk a Deák Ferenc Könyvtár lesz. A részvételhez majd regisztrálni kell. További részletek hamarosan.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Ajánlott poszt:

Úgy nyomoz a festmények után, mint Sherlock Holmes

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása