sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. augusztus 09. 08:28 - SzerzoiJogvedettTartalom

Amikor bánjuk, hogy az előzetesből nem lesz film

elozetesek.png

Sziasztok!

A népes Indiában, ahol Sherlock Holmes számos kedvelője él, olyan a nagy detektívünk által inspirált nyomozós sorozatok futnak, mint a Shlok - The Desi Sherlock vagy a Shekhar Home. Igazából ezek modern környezetben játszódó nyomozós szériák, melyeknek mondhatni már nem sok köze van kedvencükhöz, mégis ihletője Conan Doyle világhírű hőse, a detektívek királya. A Shekhar Home új évadának előzetese épp augusztus 1-jén jelent meg (és az új rész augusztus 14-től lesz elérhető az indiaiak számára). Ez adott ötletet nekünk ehhez a mostani poszthoz, amiben kedvencünkhöz jobban kapcsolódó előzetesekkel foglalkozunk.

sherhar.png

A rajongók és a médiamunkások (újságírók és riporterek) hiába próbálják kicsalni a Benedict Cumberbath-féle BBC Sherlock vagy a Robert Downey Jr.-hoz kötődő filmek folytatását, mert ezekre egyenlőre nem számíthatunk. Míg hazánkban eléggé elült a várakozás, addig külföldön még hihetetlenül nagy érdeklődés mutatkozik - , akár a közösségi médiában is - a folytatásra. Ennek egyik jele, hogy a rajongók lelkesen és évek óta gyártanak előzeteseket hozzájuk. Mindkét filmalkotáshoz elhoztuk a kedvenc rajongói trailer-einket: 

BBC SHERLOCK 5. 

Sherlock Holmes 3. 

SHERLOCK HOLMES KALANDJAI

A Granada stúdió által készített Sherlock Holmes kalandjainak biztos nem lesz folytatása, hiszen a főszereplő színész, a zseniális Jeremy Brett és több kiváló színésztársa, meg a sorozat készítőgárdájának számos tagja elhalálozott. Mégis jó belemerülni ebbe az egyik rajongó által készített előzetesbe.

SHERLOCK HOLMES ÉS AZ ÉJSZAKA KANCÁJA

Ebből a frászt hozó csemegéből ugyan készül film, méghozzá értesüléseink szerint két részben, ám a készítők szerint csak Amerikában lesz forgalmazva az alkotás, így számunkra valószínűleg nem lesz elérhető, tehát nekünk magyaroknak sajnos nem adatik meg a filmnézési opció.

Sherlock :The Curse of Bhaskarvilla

Hátborzongatóan izgalmas előzetes következik, és ugyan a rajongók kérik a rendezőt a közösségi médiában, hogy készítsen filmet, ez feltehetően szintén nem várható. A Sherlock :The Curse of Bhaskarvilla ugyanis a sátán kutyájának félelmetes történetét feldolgozó rádiójátékhoz készült, melyet az indiai Kuku FM sugároz. Mindössze bő másfél perces csak az ízelítő, ami a filmes ábrázolásokban bemutatott legnagyobb pokoli ebet hozza, mely egyúttal nagyon indiai is. Garantáljuk, hogy ekkorának és ilyennek még nem láttad a sátán kutyáját!

A POSZTHOZ KAPCSOLÓDÓ LOGIKAI NYEREMÉNYJÁTÉK:

sh-cam.gif

"Látod a nyomot?" játék

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

elérhetőség: ÜZENETKÜLDÉS

FORRÁSOK:
1,
INDIA TODAY - indiatoday.in:
Shekhar Home trailer: Kay Kay Menon turns Indian Sherlock Holmes in detective series
2,
YouTube előzetes videók
3,
Shlok- The Desi Sherlock információk az IMDb-ről
4,
KUKU FM - kukufm.com:
SHERLOCK

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása