sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. augusztus 04. 18:41 - SzerzoiJogvedettTartalom

Steven Moffat egy Sherlock képet osztott meg

Sziasztok! Ma egy még nem közismert Sherlock képet tett közzé Steven Moffat saját Instagram oldalán. Mint tudjuk ő az egyik megálmodója és készítője a népszerű BBC Sherlock sorozatnak. Steven Moffat az a forgatókönyvíró aki a rajongók átverésének meg hergelésének nagymestere és akivel előző posztunkban a Steven Moffat visszatért a Sherlock sorozathoz, csak nem úgy ahogy várták-ban is foglalkoztunk. De ne csépeljük a szót! Íme a pár órája megjelent kép:

moffat-sherlock-kep.jpg

"Ó, hat év telt el azóta! A Végső Probléma, az utolsó nap, az utolsó felvétel. Benedict és Martin az utolsó futás előtt. Egyre hosszabb és hosszabb idő telt el ..."

- sajnálkozik. A forgatási fotón persze sem Benedict Cumberbatch, sem Martin Freeman vagy egy jellegzetes mellékszereplő sem vehető ki jól. Na, az ilyen csúnya átveréseket nem szerettük a sorozat alatt Moffat-tól és nem kedveljük azóta sem. Steven most megint begyűjti a rajongók új évadért környörgő kommentjeit, melyekre nem válaszol, talán csak nevetgél rajtuk.... (Már 6 éve teszi ezt: semmitmondó képek s rejtélyes nyilatkozatok.) ... Dehát tudjuk korábbi nyilatkozatából: Ő dolgozna, csak a sorozat főszereplői nem elérhetők. - Szerintünk meg Benedict és Martin is érthető, hogy bármely produkció kapcsán előbb szeretnének egy kész vagy nagyjából elkészült forgatókönyvet olvasni, hogy tudják mihez adják nevüket és milyen történetet várhatnak. Általában a filmipar más produkcióinál is úgy megy, hogy a forgatókönyv után lehet továbblépni. Szóval az anyagi meg egyéb problémák mellett azért egyenlőre Steven Moffat sem tesz túl sokat a folytatásért.

Mi most továbblépünk Steven Moffat szokásos hergelésein. Koncentráljunk a kultúrára valamint az értékekre! Hamarosan olyan poszttal jelentkezünk, amiben érdekes, viktoriánus kori művészkép, optikai illúziók illetve a BBC Sherlock-hoz kötödő információk lesznek.

Addig meg vigaszul megosztunk Veletek egy általunk készített képet, amit még biztos nem láttatok és amin minden tárgy valódi:

bbc-sherlock-targyak.jpg

Ha egyszer sikerülne a Sherlock Holmes Kiállítás, amit nagyon szeretnénk, akkor ezeket meg más érdekességeket is megtekinthettek majd.

tervezett-bbc-sherlock-nagyito.jpg

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Számít a szavazatod: Szavazás a nyereményjátékhoz 

Forrás: Steven Moffat saját Instagram oldala

instagram.com/stevenwmoffat/?hl=en

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása