sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. február 06. 22:34 - SzerzoiJogvedettTartalom

The Awakened - ingyen játszható demo

the-awakened.jpg

Kedves Gamerek!

Ingyen letölthető és játszható a Frogwares új játékának demo-ja, a Sherlock Holmes The Awakened. Jogtisztán, a Frogwares jóvoltából. (Időnként élő közvetítéssel arról, hogy a fejlesztő játszik vele.)

Link: SAJNOS LEJÁRT AZ AJÁNLAT

Játékleírás:

"Tapasztald meg az idegtépő Lovecraft-i kalandot, amelyet az alapoktól kezdve modern grafikával és játékmenettel építettek újjá. Légy Sherlock Holmes, és találd magad a félelmetes Cthulhu-mítosz szívében, miközben egy sor rejtélyes eltűnés után nyomozol Európában és az Egyesült Államokban.

A Lovecraft és Sherlock Holmes keresztezése, a The Awakened a legendás Cthulhu-mítosz ellen állít szembe. Vizsgálj meg egy sor rejtélyes eltűnést, amelyek nyilvánvalóan egy sötét szektához kapcsolódnak, amely egy ősi istent imád. Bármi is legyen a tervük, neked kell véget vetned neki... vagy kimondhatatlan következményekkel kell szembenézned.

Sherlock életében először fél igazán. A racionalitás és az értelem embere egy olyan túlvilági lénnyel kerül szembe, amely minden logikának ellentmond, és ez a felfedezés éppoly megvilágosító, mint amilyen megrázó. Az igazság keresése az őrület határára sodorja Sherlock-ot, és ez az egyetlen történet, amelyet Watson soha nem fog kiadni.

Az 1882-ben játszódó The Awakened fellibbenti a függönyt arról, hogyan vált Sherlock és John, akik akkoriban még csak lakótársak voltak, világhírű bűnmegoldó duóvá."

Jó szórakozást kívánunk!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Megjegyzés: Ez a poszt nem fizetett hirdetés, hanem csupán egy lehetőség ajánlása követőink felé, amivel - tetszésük szerint; - vagy élnek kedves olvasóink vagy nem.

Klubunk és a Frogwares közt nincs közvetlen kapcsolat. A játékkal kapcsolatos esetleges kérdéseket kérjük ne nekünk, hanem nekik vagy gamer fórumokon tegyétek fel! Köszönjük szépen.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása