sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. április 11. 17:47 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock zene és hírek

you-are-a-detective.jpg

Sziasztok!

Tegnap K. Balázs nevű kedves olvasónk jelezte felénk, hogy megszűnik a Bookdepository.com online angol könyváruház. Április 26-án délig fogadnak rendeléseket, de június 23-ig működik a kiszállításuk meg az ügyfélszolgálatuk. Nagyon sok külföldi Sherlock Holmes könyv akciós áron kapható a zárás miatt náluk. (Mivel az Egyesült Királyság jelenleg nem az Európai Unió tagja a posta vámot számíthat fel.)

Április másodikán véget ért a Minnesota Történelmi Társaság Sherlock Holmes Kiállítása. Úgy tudjuk a tárlaton több tízezer látogató vett részt és még a hónapban egy beszélgetős rendezvény lesz a szervezőkkel az érdeklődők számára.

Az amerikai Gay-Kimball Library, ami egy közkönyvtár április 25 és 29 között ingyenes Sherlock Holmes szabadulószobás játékkal várja a nagy detektív rajongóit. Azonban a magyar rajongóknak sem kell nélkülözniük, akik ilyen élményekre vágynak, hiszen kedvenc bűnüldözőnknek Budapesten és Miskolcon is van szabadulószobája. (PániQ-Szoba és ElmeHáza) Ideális kaland családoknak, barátoknak, csapatépítésre vágyó kollégáknak. Jön a jó idő! Szabaduljatok ki és mozgassátok meg játékosan az agysejteket!

Technikai okokból lecseréltük az üzenetküldő űrlapunkat. Most a korábbi oldalról, de még egyszerűbben küldhettek üzeneteket nekünk: Üzenetküldés

Végül, de nem utolsósorban egy megnyugtató, vidám komolyzenei videót hoztunk el azoknak, akik zene közben szeretik olvasni Holmes barátunk kalandjait. (A zenelista a YouTube oldalon található.)

Webmesterünk beteg, így a lassabb, szerényebb posztokért elnézést kérünk.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása