sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. április 17. 18:36 - SzerzoiJogvedettTartalom

Benedict Cumberbatch az Operában járt, egy balett előadást nézett meg

autogram-cumberbatch.jpg

Sziasztok! Tegnap esete a Magyar Állami Operaházban nézte meg Benedict Cumberbatch a Magyar Nemzeti Balett "Don Quijote" előadását. Melnyik Tatyjana (Kitri) és Basil szerepében az idén debütáló Kiyota Motomi főszereplésével. A sikeres előadást Cumberbatch állva tapsolta meg. Erről maga az Operaház adott tájékoztatást:

Kis ízelítő a darabból:

A BBC Sherlock sorozatának sztárja tehát hazánkban tartózkodik, az Eric című filmje forgatása okán. Habár a Don Quijote közvetlenül nem kötődik a legendás brit detektívhez, azt megjegyezzük, hogy tudtunkkal Sherlock Holmes balett [Duke Ellington Meets Sherlock Holmes - 2010-ben] már került bemutatásra a világon és közismert tény, hogy a különc nyomozó szintén nagy komolyzene rajongó: koncertekre jár meg hegedül. A nő, akit tisztelt Irene Adler pedig operaénekesnő volt.

Szeretnénk felhívni kedves figyelmeteket, hogy az autogramvadász játékunk él, amiben nyereményekhez lehet jutni. Ha sikerülne Benedict Cumberbatch autogramja a jóvoltatokból egy Sherlock Holmes Kiállításon használnánk fel. 

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club 

Utóirat: Twitter követőink száma 1.100 felett van reklám és protekció nélkül. Köszönjük szépen külföldi kedvelőinknek. Twitter azonosítónk: SherlockianC

autogram-cumberbatch.jpg

FOLYTATÁS:

az-operahaz-fantomja-cumberbatch.jpg

Benedict Cumberbatch - Az Operaház Fantomja (rajongói videókkal)

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása