sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. július 16. 02:06 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock Holmes festményt nyerhetsz!

steven-gonsalves-interview.jpg

Halihó Sherlock Rajongók!

Írtunk már korábban a szerencséről, hát most próbára tehetitek Fortunát, ugyanis meseszép Sherlock Holmes festményposztert lehet nyerni.

Steven Gonsalves egy briliáns művész, aki New York városában él. Csodálatos festményeket készít, miközben ő nem egy képzett művész, hanem mindent önképzéssel sajátított el. Így tudása még páratlanabb, hisz ő egy őstehetség. "Holmes at Home" ("Holmes otthon") című képét úgy készítette el, hogy a detektív fejét híres Sherlock Holmes színészek, meg a karakter inspirálójának, Dr. Joseph Bell sebészprofesszornak a vonásaiból formázta vászonra: Peter Cushing a hajvonalát, Ronald Howard a fürtjeit, Basil Rathbone a szemöldökét és szemét, Joseph Bell a jellegzetes orrát, Jeremy Brett fülét meg a száját, míg William Gillette az állkapcsát adta. Ráadásul a híres Baker Street-i nappali minden részletét Sir Arthur Conan Doyle leírásai alapján festette meg.

steven-gonsalves-sherlock-paint.jpg

Mutatjuk az alkotás folyamatát: 

"So detailed" ("Olyan részletes") ennek a jóképű festőnek a névjegye. Roppantul illik hozzá, a Baker Street 221B-t káprázatos részletességgel jeleníti meg. Érdemes a fenti videót többször megnézni, hogy felfedezzen minden Kánonbeli apróságot a szemünk, amiket a piktor elrejtett. Az alkotás hamarosan július 27 és 30 között a LONDON ART BIENNALE 2023 kulturális eseményen szerepel.

Steven Gonsalves korábban interjút adott nekünk az angol oldalunkra, amiben erről a képről is olvashattok:

sherlockian-sherlock.com/steven-gonsalves.php

Nos, Steven új honlappal áll elő hamarosan és azok körül, akik feliratkoznak a hírlevelére kisorsol egy nyertest, aki kap egy kiváló minőségű "Holmes at Home" példányt, egy szenzációs sherlockian festményposztert............ Ez a lehetőség mennyei.

Hogyan játszhatsz?

Íratkozz fel most (2023.) július 18-ig (keddig) Steven készülő oldalán a hírlevélre! Azaz add meg az email címed itt: sodetailed.com

Kérjük ne próbálkozz különböző email címekkel, mert az ilyen csalást Steven oldalának rendszere kiszűri és kizárja az így turpiskodókat a sorsolásról.

Július 19-én sorsolás. Ha szerencsés vagy Te nyersz.

(Lehet utána kapsz egy udvarias emailt, melyben Steven érdeklődik róla, hogy mely műveit kedveled és miért, mi fogott meg a művészetében. Nem kötelező válaszolni a részvételhez.)

Mr. Gonsalves itt jelenti be a játszmát:

Persze Sherlock jelmezben és imádjuk érte. :-)

Amennyiben szerencsés vagy jelezd nekünk is, hogy gratulálhassunk Neked itt a blogon. Mivel jó fejek vagyunk irigykedve és őszinte tisztelettel, ha nem tudsz angolul mi abban is segítünk, hogy a címed megadjad Steven-nek, aki így el tudja küldeni Neked a nyereményt. (Kérjük csak akkor jelentkezz, ha Steve a július 19-ei sorsolás után emailt küldött arról, hogy nyertél - évek óta kapcsolatban állunk vele, a játszmáról is külön értesített minket és rákérdünk, szóval kár trükkel próbálkozni a blogunkra kerülésért.)

Mi már dobtunk egy email címet a hírlevélre, így tulajdonképpen velünk együtt játszhattok, de ne feledjétek: "A játszma elkeződött!"

Tudjuk nem sok az esély, mivel a zseniális, ifjú festőnek számos követője akad. Viszont, ha jól tudsz angolul és van pénzed nem kell a szerencsére bíznod magad, mivel Steven Gonsalves különleges Sherlock Holmes tárgyaiból vehetsz magadnak az Etsy-n:

etsy.com/shop/SoDetailed?ref=shop_sugg

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

* A címben írt festmény szóért elnézést kérünk a festményről készült minőségi poszterről van szó, csak a festményposzter már megtörte volna a címet és nem mutatott volna jól, ezért technikai okokból szerepel így, nem pedig klikkvadász átverés. Köszönjük a megértést!

Ez a bejegyzés nem fizetett hirdetés, csupán egy játéklehetőség kedves olvasóinknak. Jó szerencsét!

KAPCSOLÓDÓ POSZT:

sherlock-hajszine.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása