sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. január 31. 17:26 - SzerzoiJogvedettTartalom

Itt a Farsang

farsang2024.png

Sziasztok!

Szorgosan telt a január. Idén is volt/lesz médiaszereplésünk. Ötletgazdánk, Tahi Tóth László színművész révén megemlített minket az ATEMPO.sk szlovákiai magyar kulturális portál és ebben az évben is szerepelni fogunk a Baker Street Almanac-ban, ami világszerte a sherlockian klubok Nagy Évkönyve. Igen, rendes, nyomtatott könyv ISBN számmal, ami Sherlock Holmes rajongókhoz, sherlockian klubok tulajdonába vagy akár könyvtárakba kerül, Amerikában 30 dollárba, más országokban 50 dollárba kerül. (Létezik online verziója is.) Már elkészítettük jelentésünket hozzá. Fordítónk Dr. Watson külföldi munkavégzése miatt az angol nyelvű fordításban Zleszik Pál András segített. A Baker Street Almanac szerkesztői kérésére idén szerzői jogi engedélyeket is kitöltöttünk, melyszerint engedjük nekik a klubunk információit leközölni. Az elmúlt esztendőt összefoglaló írásunkban - , melyet képekkel illusztráltunk - büszkén említettük meg tavalyi képkiállításunkat és két előadásunkat is.

Mivel itt a Farsang ajánljuk minden érintettnek a könnyen, gyorsan és akár többféle módon elkészíthető Sherlockita jelmezt, ami minden detektív kedvenc viselete, legyen az felnőtt vagy gyermek. Bővebb információ a jelmezről és elkészítéséről a következő képre kattintva:

detektiv-jelmez-kosztum-hazilag-olcson.jpg

Ajánljuk szíves figyelmetekbe, hogy egyaránt van Évindító - és Farsangi Akció partnerünknél a Kossuth Kiadónál. Ezért most a Sherlock Holmes vagy egyéb könyveket kedvezménnyel vásárolhattok meg, előreláthatólag február 15-ig. A Kossuth Kiadó webáruháza az alábbi képre kattintva nyílik meg:

kossuth-evindito.png

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Megjegyzés: Ez a poszt nem egy fizetett hirdetés. Olvasni szerető olvasóink érdekében és a partnerünkkel a Kossuth Kiadóval való jó együttműködés jegyében jelentettük meg ingyen.

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása