sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. július 23. 07:08 - SzerzoiJogvedettTartalom

Csontvázként borzolja az idegeket Sherlock Holmes a Netflix-en

dead-boy-detectives-skeleton.png

Halihó!

Külföldi sherlockian-ok kedvence lett a Netflix Dead Boy Detectives (Halott Fiúk Nyomozóiroda) sorozata, mert az intro-jában egy csontváz Sherlock Holmes sapkában, pipával és hosszú kabáttal jelenik meg, ám nem sokkal később felbukkan a nagyító is:

A külföldi Sherlock Holmes rajongók úgy ajánlják egymásnak, hogy azt írják hozzá: Sherlock is everywhere! (Sherlock mindenhol ott van!)

És ha már borzongás: Korábban jeleztük nektek, hogy ősszel Amerikában bemutatásra kerül a Sherlock Holmes Mare of the Night (Sherlock Holmes és az éjszaka kancája) című thriller. Már az előzetese is igen hátborzongató: 

Az elkészültéhez az alkotóknak korábban Sherlock Holmes rajongók anyagi támogatását kellett kérniük személyesen illetve online. Úgy néz ki azonban, hogy ami eddig körvonalazódik a film kapcsán az nagyon meggyőzte a támogatókat. Ugyanis a rendező CJ Goodwyn saját FaceBook oldalán jelentette be, hogy már két Sherlock Holmes filmmel készülnek. Arról nincs hír, hogy a második majd az ősszel bemutatott alkotás folytatása lesz-e vagy egy új független történet. Sajnos a készítők egyenlőre csak amerikai forgalmazást ígérnek, így nem biztos, hogy eljut hozzánk, Magyarországra ez a rendkívül izgalmasnak ígérkező csemege. Viszont a Sherlock Holmes Mare of the Night (Sherlock Holmes és az éjszaka kancája) zenei világa is lenyűgöző, ezért hoztunk egy zenés rövidfilmet az alkotásból:

Mi egyszerűen képtelenek voltunk nem beleszeretni ebbe a filmzenébe s reméljük elnyerte a Ti tetszéseteket is. Szerintünk gyönyörűen szívszorító ez a fülbemászó muzsika, melyet már többször újrahallgattunk.

A közelmúltban bejelentettük, hogy bombahírrel készülünk Sir Arthur Conan Doyle és Sherlock Holmes kapcsán. Örömmel jelezzük, hogy az utolsó simításokat végezzük így érdemes lesni a blogunkat, mert igazán különleges kulturális hír várható.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

elérhetőség: ÜZENETKÜLDÉS

AJÁNLOTT POSZT:

moffat-bc-mf-miatt.png

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása