sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. május 26. 15:41 - SzerzoiJogvedettTartalom

Képregényfesztiválra vonul Sherlock

kepregenyfesztival-2022.jpg

Sziasztok! Most kaptuk a hírt, hogy Képregényfesztiválra vonul Sherlock Holmes. Pipás detektívünk mindig is szorgosan képviseltette magát a képregények világában. Mi magyarok is többször találkozhattunk képregények hasábjain vele. Most nem csupán a 2011-ben a Ventus Libro kiadó által megjelent A Sátán Kutyája példányokra gondolunk (rajzolója Vinod Kumar - a kiadvány online még kapható), de a Füles Magazinban kiadott fantasztikus rajzokra is. Olyan neves hazai alkotóktól, mint Korcsmáros Pál, Zórád Ernő vagy VIP Tagunk Sváb József. Utóbbival volt szerencsénk interjút készíteni, amit magyar nyelven a sherlockian oldalunkon találhattok:  Sváb József interjú

Idén pedig a Dürer Kertben lesz megrendezve a 17. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál - június 3-5-ig. A szervezők kiállításokkal, workshopokkal, kvízzel várják az érdeklődőket, majd június 5-én egész napos vásárral. (A vásárnapi programok Marvel rajongóknak, manga őrülteknek és Asterix kedvelőknek igencsak ajánlottak.)

A helyszínen lehet venni a Téjlor Művek 2-öt, amiben Jeremy Brett Sherlock Holmes-ával olvasható A Görög Tolmács kalandja - A Szent Korona Elrablása és más egyéb nem Conan Doyle művekkel együtt. Tehát aki szeretne egy mesés szabadtéri programot, annak érdemes elmennie jövő hét pénteken, szombaton vagy vasárnap a népszerű Dürer Kertbe. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

tejlor-muvek-2.jpg

Kedvezményes jegyvásárlás június 5-re: - Már nem aktuális!

Belépő 1.100 Ft + 133 Ft kezelési költség (= 1.233 Ft)

- 10 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Helyszín: Dürer Kert

Cím: 1117 Budapest, Öböl utca 1.

GPS koordináták: 47°27'36.7"N 19°03'25.8"E

Kapunyitás: délelőtt 10 óra

A Téjlor Művek 2-ről itt lelhetők további információk: használtkepregeny.hu

Egy korábbi Képregényfesztivál fotója:

kepregenyfesztival-budapest-2022.jpg

Terveink szerint közelgő posztunkban többek közt egy varázslatos amerikai könyvesboltot szeretnénk bemutatni nektek és azt, hogy egykor milyen látványos módon promózták Robert Downey Jr. Sherlock Holmes filmjét Los Angeles-ben. Addig is minden jót!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Kapcsolódó cikkünk: Sherlock Holmes mánia Budapesten

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása