sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. június 28. 03:56 - SzerzoiJogvedettTartalom

Megérkezett a Sherlock Case Connection társasjáték

sherlock-case-connection.jpg

Kedves Sherlock Holmes Rajongók! Korábban már jelzést adtunk a Sherlock Case Connection társasjátékról. Most újra erről adunk friss hírt és egyéb információkat is jelzünk felétek.

Jelentjük a játék megérkezett hazánkba és bár angol nyelven, de megvehető a GémKlub oldalán. (Még egy másik webáruházban is, de természetesen az alacsonyabb áron vásárolható opciót ajánljuk figyelmetekbe és a GémKlub kínálja jobb áron.) Itt lehet megvenni: GémKlub - Sherlock Case Connection

A Sherlock Case Connection ára 8990 Ft. (Házhoz szállítási díj csak 990 Ft.) A társasjátékban 2-4 játékos vehet részt. A játékidő 30-40 perc. 8 éves kor felett ajánlott. A játékban nem Sherlock nyomoz, hanem a játékosoknak kell okosabbnak lennie a brit detektív ellenfeleinél, méghozzá a BBC Sherlock sorozatból ismert helyszíneken. Martin Freeman Watson-ja meg a többi szereplő is feltűnik a játszmában.

bbc-sherlock-case-connection-game.jpg

A GémKlub több Sherlock Holmes társasjátékot kínál és 15.000 Forint feletti rendelésnél már ingyenes szállítás. Csomagpontra kérés (790 Ft) meg 10.000 Ft feletti rendelésnél díjmentes. Azt sem árt tudni, hogy nincs fuvarköltség, ha valaki Budapesten a Ráday utcában vagy a Sugár Üzletközpontban veszi át a megrendelt termék(ek)et.

Szeretnénk megjegyezni, hogy a GémKlub 10%-os meg 15%-os kedvezményt nyújt termékei árából oktatási intézményeknek, civil szervezeteknek (alapítvány, egyesület), és társasjátékos kluboknak. Sajnos, mi egyik se vagyunk így nem tudunk ilyen kedvezményes lehetőséget biztosítani nektek, de szívből biztatjuk az érintetteket, hogy klassz társasjátékok beszerzéséhez vegyék igénybe a GémKlub ezen szolgáltatását.

Külön köszönjük, hogy a GémKlub tavaly felajánlást tett nekünk a Magyar Sherlock Holmes Club-nak, hogy játszhatunk náluk. Bár a lehetőséggel sajnos nem tudtunk élni és jelenleg sem áll módunkban igénybe venni, azért nagyon köszönjük, hogy gondotak ránk és segítségük ajánlották. Mindig hálás szívvel gondolunk rájuk és szívesen ajánljuk Sherlock Holmes termékeiket.

Azonban más lehetőséget mégiscsak kínálhatunk felétek: Angol oldalunkon - magyar nyelvű játékszabályokkal - ingyen letölthető egy BBC Sherlock és egy Granada Holmes-os társasjáték Jeremy Brett-tel:

sherlock-holmes-tarsasjatekok.jpg

sherlockian-sherlock.com/sherlock-holmes-free-download.php

EGYÉB HÍREK:

Meglepetést okoztatok nekünk. Nem azzal, hogy leendő játékunk nyereményéről zajló szavazáson jelenleg Benedict Cumberbatch az első, hanem Robert Downey Jr. még egy szavazatot sem kapott. Sebaj, lehet még voksolni kedvenceitekre. Hajrá Sherlock Holmes rajongók! Tényleg Ti döntitek el melyik Sherlock színésszel legyen a nyeremény. Bárki a kedvenc voksoljatok, mert a szavazás megy és lehet csak egy szavazaton múlik majd ki lesz a győztes. Most a nyári nyaralások miatt lassan jönnek a szavazatok, ám ősszel várhatóan beindul, így próbálja meg, aki teheti bebiztosítani kedvencét, mert még semmi se dőlt el. Döntéseteket tisztelettel fogadjuk. Bárki nyer, mi örülni fogunk neki és mindig örülünk nektek.

szavazas-allas-01.jpg

(A kép az állást a poszt írásának idején mutatja. Szavazórendszer: easypoll.net)

Szavazás a nyereményjátékhoz

tervezett-bbc-sherlock-nagyito.jpg

Tervezett Sherlock Holmes kiállításunkra kinéztünk olyan nagyítót, mint amilyet Sherlock használt a BBC Sherlock sorozatban. (Félreértések elkerülése érdekében Cumberbatch rajongóinak: Nem azt, amit Benedict Cumberbatch többször kezeiben tartott, de ugyanolyan márkájú és típusú példányt. Nem hasonlót, bár olyan is létezik, hanem pont olyan példányt. Elárulhatjuk a sorozat készítői ügyeltek rá, hogy ez a kellék is jó minőségű legyen, neves nagyítómárka termékét használták.) Sajnos a termék drágább, mint az előbb említett társasjáték, de reméljük idővel sikerül beszereznünk. (Leendő tárlatunkhoz megtisztelő pénzbeli vagy tárgyi adományaitokat továbbra is szívesen fogadjuk és az adományokat megköszönjük a felajánlóknak.) Viszont már több olyan cuccot zsákmányoltunk, amikből szintén látható a BBC Sherlock sorozatban. Továbbá  K. B. felajánlásának köszönhetően nem csupán 115 éves Conan Doyle könyvet szerezhettük be kedvencünkről meg egyéb kincsek készültek (lásd: Kis Kiállítási Tájékoztató), de a BBC Sherlock sorozat jellegzetes méregkapszuláit is elkészíthettük:

bbc-sherlock-pill.gif

Posztunk végéhez értünk. Köszönjük megtisztelő figyelmeteket.

Szép napot kívánunk!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Ajánló: BBC Sherlock falióra

sherlock-faliora.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása