sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. október 17. 15:17 - SzerzoiJogvedettTartalom

Simon Kornél színművész: Sherlocked

Simon Kornél " szerintem az egyik legegészségesebb és legintelligensebb színész. Ezért is van az, hogy sokszor úgy érzi, nem találja ebben a világban a helyét. Miközben nagyon is ott van. " - mondta Létay Dóra színésznő, műsorvezető

holmes-happy.gif

- Juhé! Sikerült.

Kedves Sherlock Rajongók! Ígértünk mára egy bejelentést és szerencsére összejött. Az a nagy megtiszteltetés ért minket, hogy autogramot kaptunk Simon Kornél Művész Úrtól, aki Benedict Cumberbatch magyar hangja volt a BBC Sherlock-ban és hazánkban vele szólalt meg Disney rajzfilmjében Basil, a híres egérdetektív.

Simon Kornélról meg az Üvegfal című darabról írtunk már korábban, és az aláírást a Gólem Központ munkatársainak is nagyban köszönhetjük. (Vonatkozó poszt: Köszönet a Gólem Központnak - ahol Simon Kornél, Benedict Cumberbatch illetve Conan Doyle kapcsán is regéltünk.) Hát, köszönetünk és hálánk feléjük, meg Simon Kornél Művész Úrnak egyaránt.

simon-kornel.gif

Ha összejön vágyott Sherlock Holmes kiállításunk, akkor előkelő helyre kerül a tárlaton ez a kincs.

Az Üvegfal még novemberben biztos lesz a Gólem műsorán, meg reméljük még később is. Ezenkívül biztos forrásból tudjuk, hogy követőink közt több Jane Austen rajongó van, így kulturális blogként boldogan említjük meg nekik kedveskedve, hogy a Gólem Színház szokta játszani az Értelem és Érzelem című előadást is. Ráadásul csudafinom ebédekkel szolgál hétköznaponként 12-15 óráig. Úgyhogy, aki Erzsébetvárosban botorkál és teheti, kérjük ne hagyja ki ezt a remek kulturális helyet, mely szórólapjainkat is kínálja. (Elérhetőségük a fent említett posztban megtalálható.)

golem-kozpont.jpg

Végül, de nem utolsósorban: Ma délben Simon Kornél a Rádió Bézs EGY NŐ & EGY FÉRFI adásában volt vendég. Bár nem a nagy nyomozóról szólt a műsor, azért Kornél miatt érdemes meghallgatni. Aki lemaradt róla ne szomorkodjon, mert a radiobezs.hu oldalon meg fog jelenni az adás az Archív rovatban.

egy-no-_-egy-ferfi.jpg

A sármos színművésznek, akárcsak nekünk ( facebook.com/sherlockklub ) van FaceBook oldala: facebook.com/simonkornelhivatalos (Simon Kornél hivatalos oldala), ahol követhetitek. 

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Aktív játékunk: Klubcímer játék

klubhir-magyar.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása