sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. január 31. 03:54 - SzerzoiJogvedettTartalom

ÚJ VIP TAGUNK: Drew McVety

drew-mcvety-vip-sherlock.jpg

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Drew McVety egy tehetséges amerikai színész. Nekünk magyaroknak olyan sorozatokból lehet ismerős, mint az Esküdt Ellenségek, a Felejthetetlen vagy A Férjem Védelmében. A Conan Doyle és Charles Dickens leghíresebb műveit egyesítő A Sherlock Carol című amerikai színdarabban ő alakítja a világhírű nyomozót Sherlock Holmes-t. Így mutatta be a darabot a News 12, a New York-beli helyi hírcsatorna: 

(YouTube magyar felirat beállítható, bár nem pontos fordítás.)

A New World Stages színpadán bemutatott előadás olyan sikeres volt, hogy új évadot is megélt, de már nemcsak New York-ban, hanem London-ban is, már brit színészekkel. (Ott Ben Caplan aki nagyszerű detektív a Marylebone Theatre-ben.) Közben pedig a Nagy Almában az előadás az első szereplőgárdával folytatódott. - 2021, 2022 után idén Karácsonykor is bemutatásra kerül.

Cikkeiben a broadwayworld.com így emlegette McVety-t: "A Broadway kedvenc Drew McVety".

Mi olyan szerencsések vagyunk, hogy régóta jó online kapcsolatban vagyunk Drew-val és kedveljük őt. Ezzel azonban nem vagyunk egyedül: A kritikusok meg a nézők úgyszintén. De, hogy lehetne nem kedvelni, mikor ilyen tökéletes tőle egy Sherlock Holmes-féle okfejtés:

Mindemellett ő képzett muzsikus, valamint zeneszerző is. Kedvenc hősünkhöz hasonlóan valóban tud hegedűn játszani. Elkötelezett hegedűs, zongorista, mandolinos és gitáros. Drew kiemelt hegedűművészként szerepelt Sting mellett az Utolsó hajó musical-ben a Broadway-n. A BMI zeneszínházi műhely tagja. A New York Egyetemen és az Interlochen Művészeti Akadémián végzett. Jó kisugárzású, megnyerő személyiség.

Drew jó ideje birtokolja VIP kártyánkat, ugyanis VIP tagunkká neveztük ki. Már az hatalmas megtiszteltetés volt nekünk, hogy elfogadta a titulust, viszont kaptunk csodálatos ajándékot is. Ráadásul Drew McVety volt annyira rendes, hogy kétszer küldte el, mert elsőre sajnos nem érkezett meg hozzánk a tengerentúlról. Most viszont megvan, megmutathatjuk:

Drew és kollégái aláírásával kaptunk posztert A Sherlock Carol színdarabról.

sherlock-carol-poster-blogkep.jpg

A poszteren szerepel a színdarabot író Mark Shanahan autogramja is, aki Drew kedves közreműködésével eljutatta hozzánk az alkotás megszületésének történetét. A különleges, felemelő történetet korábban oldalainkon angolul és magyarul is megjelentettük. Természetesen egykor Mark számára sem volt kérdéses, hogy Sherlock Holmes szerepében Drew-t szeretné és ezt már a darab megalkotása előtt közölte vele. Mr. Shanahan így írt erről:

'Amikor 2019-ben megemlítettem a barátomnak, a csodálatos Drew McVety színésznek, hogy akarok egy Sherlock-darabot írni, és őt tartom megfelelőnek a főszerepre, Holmes-éhoz hasonló hangon csak annyit felelt: ”Akkor meg kell csinálnod!”

Így tehát megcsináltam.'

:-)

Korábban interjút is készítettünk angol oldalunkra mostani, új VIP tagunkkal. Ez itt olvasható:

a-sherlock-carol-interview.jpg

sherlockian-sherlock.com/a-sherlock-carol.php

Nagyon szépen köszönünk Mindent kedves Drew McVety.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

mark-shanahan-sherlock-szinre-lep.jpg

Mark Shanahan - Sherlock színre lép

(Blogunkon bemutatott tárgyainkat az ország különböző helyein tároljuk.)

FORRÁSOK:
1, broadwayworld.com cikkek:
Drew McVety, Thom Sesma and More to Star in A SHERLOCK CAROL + Drew McVety & Allen Gilmore to Star in A SHERLOCK CAROL Return Engagement at New World Stages
2, A Sherlock Carol | Offical site: asherlockcarol.com
3, Bret Adams, LTD | Artists' Agency: Drew McVety
4, Mark Shanahan - Sherlock színre lép
5, Kapcsolódó YouTube videók

Ajánlott oldal:

vip-klubtagok-sherlock-club.png

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása