sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. február 25. 03:40 - SzerzoiJogvedettTartalom

Álhírek jöttek a Sherlock Holmes 3-ról

sherlock-holmes-3-alhirek.jpg

Kedves Sherlock Holmes Rajongók!

Mivel kezd terjedni a külföldi médiákban jelezzük, hogy Sherlock Holmes 3. álhírek bukkantak fel.

1, Egy meg nem nevezett, de állítólag "megbízható forrás" szerint Henry Cavill elhagyja az Enola Holmes kalandokat, mert jelenleg Robert Downey Jr. tárgyal vele a Sherlock Holmes 3 kapcsán. A tervek szerint mindketten párhuzamos univerzumokban alakítanák a nagyszerű nyomozót. Sajnos azonban a hírt egyenlőre csak fake news (álhír) oldalakon (pl: giantfreakinrobot.com), meg olyan Twitter posztokban leltük, amik ezen oldalak híreit osztották meg. 

Ki tudja talán idővel ihletadó lesz ez a hír a készítőknek, de egyenlőre nincs alapja. Mindenesetre a párhuzamos univerzumok inkább Marvel és DC Comics világot idézne, nem pedig Conan Doyle-félét.

2, A második hír szerint Guy Ritchie "a Sherlock Holmes 3  rendezője" azt nyilatkozta teljesen Robert Downey Jr.-ra bízza a film munkálatait. Valójában azonban Guy Ritchie a Sherlock Holmes 1 és 2 (Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték) rendezését végezte, a rendezői széket viszont korábbi hírek és az IMDb adatbázis szerint is új rendező Dexter Fletcher vette át. Arról pedig nincsenek megbízható információk, hogy a harmadik rész forgatását elkezdték volna.

FRISSÍTÉS 2023.02.25 -13:31:

A Collider videós Guy Ritchie interjúval állt elő - de sajnos a lényegen nem változtat, továbbra sem kaptunk semmi érdemi információt. Korábban is tudtunk arról, hogy Robert Downey Jr. szerepe fontos az ügyben és rajta múlik lesz-e új rész. (De állítólag, ha lesz Guy Ritchie akkor besegít, most azt ígérte.)

IMDb oldal: imdb.com/title/tt2094116/ "Director Dexter Fletcher"

(Ilyen rövid, talányos interjúkat kaptunk már ezret Steven Moffat BBC Sherlock sorozata kapcsán is...)

Igen mind Robert Downey Jr. és Henry Cavill meg Guy Ritchie neve vonzó, igazi klikkmágnes, de a hírek mögött egyenlőre nincs valóság vagy több információ, mint amiről eddig is értesültünk.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Új Sherlock Holmes képregény:
svab-jozsef-sherlock-kepregenyek.jpg

KAPCSOLÓDÓ POSZT: Magyarázat a halálos zuhanás túlélésére
robert-downey-sherlock-halalos-zuhanas.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása