sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. április 15. 23:33 - SzerzoiJogvedettTartalom

A vagány csávó mókára készül

vagany-csavo.jpg

Sziasztok!

Space Chief (Twitter azonosító: @SpaceChief75) egy igen vagány csávó. Egyik vezetője a NERD RAGE RENEGADES podcast-nak, képregénymániás és minden kutya nagy barátja. Na, meg persze Sherlock Holmes rajongó is. Minden klassz Sherlock Holmes feldolgozásért odavan és nagy kedvence Jeremy Brett. Mindezért már külön-külön megkedvelnénk, de így egyben igazán imádnivaló. Azt hinnénk ezt nem lehet fokozni, de Space Chief tudta. Két órája a következő Twitter üzenetet tette ki: 

" there's an old guy in my neighborhood that, no joke, jogs around the streets in a complete Sherlock Holmes costume, Deer Stalker and all...Now I'm putting together a John Watson costume for the next sighting..."

" van egy öreg fickó a környékemen, aki, nem vicc, egy komplett Sherlock Holmes jelmezben kocog az utcán, szarvasvadász sapka meg minden... Most egy John Watson jelmezt állítok össze a következő találkozásra... "

És bemutatta a Watson kalapot is:

space-chief-watson-sapka.jpg

Ez lesz ám a nagy találkozás! Talán egy szép barátság kezdete is, de egy önfeledt kacagásé mindenképp. Király vagy Space Chief. :-)

Ha pedig rajongók: Az egyik legelismertebb és legtiszteletreméltóbb korú sherlockian Peter E. Blau, aki azt állítja ő nem a detektív rajongója, hanem Sherlock Holmes kedvelői nyűgözik le. Már legendás, hogy Peter minden évben Sherlock Holmes témájú karácsonyfát állít és vendégül látja Conan Doyle hősének azon kedvelőit, akiket ismer. Peter E. Blau a patinás washingtoni Sherlock Holmes Club a Red Circle (Vörös Kör) oszlopos támasza, aki korábban már felvette klubunkat a Sherlocktron listára, a héten pedig hozzáadott minket a Vörös Kör online levelezőlistájához is. Igen nagy megtiszteltetés ez nekünk, főleg, mivel tudjuk a külföldi nevesebb sherlockianok személyesen is igen zárkózottak, minket pedig anyagi helyzetünk és betegség miatt nem is láttak soha, munkánk színvonala azonban megnyitotta bizalmukat és elhozta tiszteletüket. Hálánk és köszönetünk.

Mi a magyar rajongóinknak klubelnökünk és webmesterünk betegsége miatt csak ősszel tervezünk találkozót az erzsébetvárosi klubhelyünkön, a Deák Ferenc Könyvtárban. (Az eseményt nyitott találkozónak szeretnénk, azaz minden érdeklődő eljöhet, nem csak klubtagok.)

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Kapcsolódó posztok:

detektiv-jelmez-kosztum-hazilag-olcson.jpg

A Sherlock Holmes rajongók története

Nemzetközi Sherlockian térképen a klubunk

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása