sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. június 25. 08:06 - SzerzoiJogvedettTartalom

Bochkor - Retro Rádió: Festményhamisítás

bochkor-retro.jpg

Sziasztok!

A tökéletes bűntény posztunkban ízleltünk bele kicsit Sherlock Holmes által a festményhamisítás leleplezésének érdekes világába, majd az O Fortuna bejegyzésben jelentettük be a minket ért nagy megtiszteltetést, miszerint tanulmányutat tehetünk a Festményvizsgálati Laboratóriumban.

(Klubelnökünk SherlockExtra, ritka betegségei miatt sajnos nehezen bírja a meleget, ám Végvári Zsófia a labor vezetője nagyon megértő volt, így ősszel kereshetjük fel a kutatóbázist.) Az eseményről beszámolunk majd Nektek itt a Sherlock Blogon.

Zsófia amúgy nem csak kedves és megértő, de még az emailjeiből is kiderül, hogy hihetetlenül életvidám és jó fej, mindeközben a művészet kedvelője s hatalmas szaktudással rendelkezik. Bochkor Gábor azt említi róla, hogy "FBI módszerekkel" analizálja a hozzá került műveket. Találtunk egy fél órás videót, mely épp a Retro Rádiós szereplését mutatja be a reggeli Bochkor show-ban. Bochkor Gábor és a fiúk meg Zsófi valami szédület milyen érdekes, tréfás beszélgetést hoztak össze. Fél óra vidámság, végre háború, politika, infláció meg egyéb borzalmak nélkül. Ezért és mivel kötődik az egyik kedvenc témánkhoz, a festményvizsgálathoz; elhoztuk Nektek. Fogadjátok szeretettel!

Ajánlott oldal: festmenyvizsgalat.blog.hu

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása