sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. július 13. 01:30 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock Holmes és a szabadulás nyara

Halihó!

Most érkezett hozzánk a friss hír, hogy Idén nyáron új szabadulószobát nyit a Sherlock: The Official Live Game, azaz a thegameisnow.com, mely a BBC Sherlock sorozatának hivatalos szabadulószobás élménycentruma. A évek óta működő kalandhely augusztustól Moriarty rejtvénnyel várja a játékosokat. Belépő majd 40 fonttól, azaz több, mint 17 ezer forinttól vehető. Az első jegyek július 19-től válthatók.

A hatalmas, 17 000 négyzetméteren nyílt escaperoom 2018 decemberében fogadta első látogatóit, és még mindig fejlődik. Talán érdemes azt tudni, hogy a játszmákat nem a BBC vagy a  Hartswood Films szervezi az embereivel, hanem a direkt szabadulószobákra specializálódott Time Run munkatársai, immár a The Game is Now Ltd. tagjaiként.

Nos, van még mindig van lehúzható bőr a BBC Sherlock sorozatról, így Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss és Andrew Scott karakterei továbbra is fejtörésre inspirálnak. Róluk és Conan Doyle eredeti hőséről világszerte számtalan valódi - és online szabadulóhely létezik.

Viszont aki nem tud Angliába utazni vagy angol nyelvtudás hiányában nem vághat neki ilyen rejtvénybogozásnak, az se szomorkodjon! A Magyar Sherlock Holmes Club jól tudja, hogy hazánkban is várnak ilyen klassz élmények a legendás nyomozó rajongóira. Kedves figyelmetekbe ajánljuk őket.

További információkért kattintsatok a képekre:

SZABADULÓSZOBÁK VAGY CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK:

1, BUDAPESTI, MISKOLCI ÉS EGYÉB HELYSZÍNEK:

PÁNIQSZOBA: SHERLOCK

paniqszoba.jpg

VIDEÓ:

 

SCAVENGER ESCAPE: SHERLOCK - DETEKTÍV SZTORI

detektiv-sztori.jpg

 

ELMEHÁZA (MISKOLC): SHERLOCK HOLMES - A KINCSRABLÁS

elmehaza.jpg

 

MEGLEPKÉK: SHERLOCK ÉS A LÓTOLVAJOK

Szabadtéri játék a Margit-szigeten. Ez a játék ötvözi a szabadulószobák kihívását, a geocaching izgalmát, fűszerezve a kiterjesztett valóság élményével.

meglepkek.jpg

 

LIFETRAINING.HU - SHERLOCK HOLMES TÁRSAI (csapatépítés)

egyéb helyszín: Különleges helyszínajánlatok!

lifetraning.jpg

VIDEÓ:

 

2, VIRTUÁLIS LEHETŐSÉGEK:

HOME UNITY: SHERLOCK HOLMES - ONLINE SZABADULÓSZOBA

home-unity.jpg

 

DR. WATSON ÉS AZ ELLOPOTT ZAFÍRNYAKÉK

-  DIGITÁLIS, KOOPERATÍV NYOMOZÓS JÁTÉK 

dr-watson-zafirnyakek.jpg

Aki ezeket végigjátszotta még ezeregy pánikszobát lel hazánkban horror s krimi témában, így sosem fogyhat ki az agyfacsaró borzongásból. (Szomorúan jegyezzük meg, hogy volt még egy hely a Moviescape - Sherlock Holmes nyomában szabadulószoba Budapesten, de az 2021-ben bezárt.)

Nekünk nincs pénzünk ilyen mókákra, ám akik megengedhetik maguknak azoknak jó szórakozást kívánunk! Mi ősszel a Festményvizsgálati Laborban folytatunk majd "nyomozást" hamis festmények kapcsán, Végvári Zsófia festményszakértő és a laboratórium igazgatónőjének meghívására.

Azt viszont nem ússzátok meg, hogy hamarosan Jeremy Brett-ről posztoljunk. :-)

Aki pedig nem akar a voksolás elől "menekülni" azt várja a Klubtalálkozós Szavazásunk.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

Megjegyzés: Ez a poszt nem egy fizetett hirdetés, mert a legnagyszerűbb detektív rajongóinak programajánlóként ingyen jelentettük meg. További programok az alábbi képre kattintva:

sherlock-holmes-budapesten.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása