sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. július 20. 00:34 - SzerzoiJogvedettTartalom

Sherlock Holmes nyereménysorsolás

steven-gonsalves-interview.jpg

Halihó!

Steven Gonsalves Művész, ahogy ígérte sorsolt. Viszont végül nem egy posztert adott, hanem jószívűen a "Holmes at Home" festményéről készült több, szintén szuper nyereménytárgyat sorsolt ki. 

Egyenlőre az a gyanúnk, hogy a nyertesek sajnos nem magyarok, de legalább megpróbáltuk. :-) Figyeltetek a felvillanó molnar.t.2014-es nickre?  :-) Bizony, hogy játszott magyar származású résztvevő. Míg előtte az aherlockclub feltehetően mi voltunk, csak Steven véletlenül elírta nevünket a videóban. Sebaj! :-) Mindenesetre jó buli volt, és ahogy a BBC Sherlock mondaná: "Egy próbát megért.", ráadásul már a világ is szebb hely lett Steven Gonsalves új honlapja miatt: sodetailed.com 

Mi pedig köszönjük, hogy játszottatok velünk. Csüggedni nincs ok, aki gyors lesz és befér majd a korlátozott férőhely miatti regisztrációba, az október 18-án találkozhat velünk a Deák Ferenc Könyvtárban. A kezdési időpontról még mindig dönthettek, itt: Klubtalálkozós Szavazás 

Jeleztük már milyen megtiszteltetés nekünk, hogy a "Sherlock Holmes és a szabadulás nyara" posztunk, ami a BBC Sherlock escape room információit és a legendás detektív magyarországi szabadulószobáit mutatja be a Blog.hu címlapján szerepelt, illetve nagy örömünkre a PÁNiQ-SZOBA két Facebook bejegyzésében is megjelentette. Hát, szintúgy megtisztelő számunkra, hogy azóta megjelent a Home Unity Facebook oldalán is:

 

Megtekintés: Home Unity Facebook oldal

A Home Unity játéka szintén klassz, örömmel ajánljuk.

Tegnap, július 19-én azonban nemcsak Steven Gonsalves sorsolt, hanem 47 éves lett Benedict Cumberbatch, "a modern Sherlock Holmes" is, aki idén hazánkban forgatott és büszkeségünkre a Magyar Operaházban járt. Sok boldogságot kívánunk neki és ünnepeljük őt az alábbi videóval:

Végezetül pedig arra kérjük azon kedves olvasóinkat, akik még nem olvasták, hogy mivel fontos információkat, klubhíreket tartalmaz, feltétlenül olvassák el a Megérkezett DrWatson bejegyzésünket. Köszönjük szépen. 

Ajánlott poszt:

klubhir-drwatson.jpg

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása