sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2021. június 18. 12:41 - SzerzoiJogvedettTartalom

CONAN DOYLE ÉS MÁRAI SÁNDOR

Bernáth Zsolt író, rendező, - akinek a Sherlock Holmes nevében című filmet köszönhetjük - jelezte felénk, hogy Márai Sándor híres írónk még ifjú újságíróként Párizsban találkozott kedvencünkkel Sir Arthur Conan Doyle-lal és interjút készített vele. Kutakodtunk és az esemény 1925-ben a Párizsban megtartott Spiritiszták Világkongresszusán (Nemzetközi Spirituális Kongresszus - International Spiritualist Congress) történt, ahol Doyle két előadást is tartott.

Nagyon szépen köszönjük ezt az érdekességet Bernáth Zsoltnak. Amennyiben Nektek van további információtok Conan Doyle vagy Sherlock Holmes magyar vonatkozásairól nyugodtan írjátok meg nekünk itt: Kapcsolatfelvétel

marai-sandor-conan-doyle.jpg

Egyéb: Ne lepődjetek meg ha nem naponta találtok itt a sherlock.blog.hu-n híreket. Vinnünk kell az angol oldalunkat a sherlockian-sherlock.com-ot is. Ott a cikkek mellett több saját interjúnk készül, például egy híres angol férfival már jövőre van egyeztetve egy. Természetesen minél több információt igyekszünk magyarul megjelentetni itt és dolgozunk egy csak magyar vonatkozású meglepetésen is. Sok sherlockian ötletünk meg teendőnk van. Kérjük szíves türelmeteket, megértéseteket és ha lehet továbbra is tartsatok velünk!

 

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása