sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2022. december 16. 02:02 - SzerzoiJogvedettTartalom

Irene Adler divatsarok

irene-adler-fashion.jpg

Sziasztok! Korábbi posztunkban jeleztük, hogy lassabban haladunk a Sherlock Holmes Kiállításunkkal. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne dolgoznánk rajta, csak éppen visszafogott mértékben. A fejlécben látott Irene Adler képet egy nyomtatással és korábban egy bazárban vett elegáns kerettel oldottuk meg. A képkeret oldala meg háta fekete bársonyos anyag és arany színe, plusz mintája luxus hangulatot teremt, mely illik "A NŐ" személyéhez. Mint tudjuk Sherlock Holmes számára nagyon fontos ő illetve a róla készült fénykép, így a detektív kollekciónk nyugodtan bővíthető vele. Mutatós, de baráti áron kihozható új tárgy lehet a gyűjteményünkben.

Irene Adler képkereteket Ti is készíthettek, akár vásárolt, akár kézileg készített fényképkerettel. Szívesen segítünk stílus javaslatokkal:
granada-irene-adler.jpg

Sherlock Holmes kalandjai: Gayle Hunnicutt, mint Irene Adler

Képkeret anyaga, mintája vagy színe: bőr, fa, viktoriánus, gótikus, virágos, lovas, régi fegyveres minta, régi kézirásos levélminta, pezsgős poharas/üveges, cilinderes, kesztyűs minta, fekete, vörös, barna , fehér szín

sherlock-mozi-irene-adler.jpg

Sherlock Holmes mozifilm: Rachel McAdams, mint Irene Adler

Képkeret anyaga, mintája vagy színe: bársony, viktoriánus, gótikus, virágos, Tower-bridge, London, steampunk, bilincses, régi fegyveres, finom fodros minta, barna, vörös, sötétkék, világoskék, arany, rózsaszín

elementary-irene-adler.jpg

Sherlock és Watson: Natalie Dormer, mint Irene Adler

Képkeret anyaga, mintája vagy színe: absztrakt, fém, bilincses, üveg, modern fegyveres, New York-i, foltos, kézzel írt levél vagy festőpalettás minta. Hozzá, mint festőhöz bármilyen szín illik. Mivel a sorozatban ő Moriarty is, ezért koponyás, csontvázas, maffiás minta szintén remekül megfelel hozzá.

bbc-irene-adler.jpg

Sherlock: Lara Pulver, mint Irene Adler

Képkeret anyaga, mintája vagy színe: bőr, fém, bilincses, tükrös, modern fegyveres minta. Fehér, fekete, vörös, sötétzöld, sötétkék, világoskék, barna színek. (Utóbbi a hajszíne, míg a sötétzöld, sötét- és világoskék színeket a gardrób jelenete alapján javasoljuk.) Továbbá: arany (a mobiltelefonja meg a gyűrűje alapján). Mivel a gyűrűjén s fülbevalóin van gyémánt, ezért használhatók strasszkövek a fotókereten. Szerelmes vagy erotikus képkerettéma a Sherlock iránti érzelmei meg hivatása miatt illik hozzá.

Sherlock Holmes lány- és női rajongói feldobjatják BBC Sherlock Holmes kollekciójukat vörös körömlakk meg vörös rúzs elhelyezésével a kép mellett. Nem baj, ha nem a sorozatban használt típusú kozmetikumok, hiszen egy nő általában ezekből többfajtát használ. Illetve ez a módszer bizony pénztárcát kímélőbb megoldás is.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

UTÓIRAT: A későbbiekben tervezünk olcsó Sherlock Holmes jelmez trükköket is megjelentetni, olyanokat melyek házilag vagy jórészt házilag elkészíthetők. Ehhez -, ha van - nyugodtan küldhettek ötleteket. Előre is köszönjük. KAPCSOLATFELVÉTEL, ÜZENETKÜLDÉS

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása