sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2023. augusztus 15. 09:54 - SzerzoiJogvedettTartalom

THE END? Vége?

Sziasztok!

Nyugalom, a cím nem a Magyar Sherlock Holmes Clubra vagy a blogunkra vonatkozik. Viszont klubelnökünk és webmesterünk, SherlockExtra krónikus beteg, meg rossz a hőtoleranciája. (Sajnos, ahogy telik az idő szerény munkabírása is egyre csökken.)  Megviseli a nyári hőség meg a hirtelen változó időjárás egyaránt, így kis szünetet tartunk a posztolásban. Kérjük szíves megértéseteket! Reményeink szerint csak kevés időről van szó.

Azért az Október 18-ai Klubtalálkozónk előkészületei tovább folytatódnak a háttérben, illetve az emailes válaszadásunk zavartalanul üzemel továbbra is. Itt írhattok nekünk: ÜZENETKÜLDÉS

Klubtalálkozónk időpontjára még mindig lehet voksolni: Szavazás

Kedves, hűséges olvasónk TeveLaci hívta fel a figyelmünket arra, hogy szeptember 18-án a General Press Kft. megjelenteti A Félelem Völgye című könyvet. Köszönjük kedves TeveLaci és General Press! - Utánajártunk és a kiadvány 224 oldalon tartalmaz majd Sherlock Holmes-szal kapcsolatos izgalmakat, természetesen Sir Arthur Conan Doyle tollából, Nikowicz Oszkár fordításában. A kötet ára 4-5 ezer forint körül várható. Borítója ilyen lesz:

a-felelem-volgye-general-press.jpg

A Sherlockian Könyvfelajánlás programunk még mindig aktív. Lehet Sherlock Holmes könyveket küldeni, amiket mi a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár bibliotékáiba, és így az olvasóihoz juttatunk el. Jelenleg már a második átadandó adománycsomagot készítjük össze. Részletek a képre kattintva:

konyvfelajanlas-konyvek.jpg

Most pedig a posztunk vége és bejegyzésünk címének magyarázata: Friss videó jelent meg a YouTube-on, melynek címe: The End? ( Sherlock Holmes - A Game Of Shadows ) | Metal Cover. Ismét Robert Downey Jr. Sherlock Holmes filmjeinek megunhatatlan betétdaláról van szó, azaz Hans Zimmer dallamairól metál feldolgozásban. Előadja: Gabriele Motta - Nem bírjuk megállni, hogy ne osszuk meg Veletek: 

 Jó kedvet, szerencsét és sok boldogságot kívánunk!

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása