sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. július 18. 23:38 - SzerzoiJogvedettTartalom

Ismét Karácsonyi ajándék lesz Lucy Worsley sorozata Sherlock Holmes-ról

karacsonyi-sorozat.jpg

Halihó!

Friss hírek szerint december elejétől kerül Amerikában adásba Lucy Worsley történész (és Sherlock Holmes rajongó!) három részes Sherlock Holmes sorozata, a tavaly decemberi angol premier után, mely a BBC Two-n történt.

A tavalyi angol bemutatója után, ameddig online elérhető volt a YouTube videómegoszton - hazánkban egyedülállóan !!! - mi is bemutattuk nektek a Killing Sherlock: Lucy Worsley on the Case of Conan Doyle sorozat epizódjait (angol nyelven, magyar felirattal). Visszajelzéseitek alapján tudjuk, hogy többen néztétek velünk és elnyerte a tetszéseteket, az általunk is kedveltté vált alkotás. - Később azonban sajnos a videók törlésre kerültek a YouTube-ról.

Konkrétan idén december 8 és 22 között debütál a PBS csatornán a dokumentumfilm sorozat, ami számunkra nem a legjobb hír. Ugyanis reméljük a sorozatot átveszi idővel egy vagy több magyarul beszélő dokumentumfilm csatorna is, ám félő, hogy erre csak az amerikai premier után kerül majd sor, vagyis idén talán már nem is számíthatunk erre.

Kitartás Barátaink, mert erre a sorozatra megéri várni.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

elérhetőség: ÜZENETKÜLDÉS

FORRÁS:
PBS csatorna hivatalos oldal - pbs.org:
PBS Announces LUCY WORSLEY’S HOLMES VS. DOYLE

Ajánlott poszt:

kulonleges-hirek.jpg

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása